F Over the Moon trailer: Η νέα animated ταινία των Pearl Studios έρχεται στο Netflix και στοχεύει ψηλά... μέχρι το φεγγάρι! - FilmBoy Over the Moon trailer: Η νέα animated ταινία των Pearl Studios έρχεται στο Netflix και στοχεύει ψηλά... μέχρι το φεγγάρι! - FilmBoy
  • Latest News

    Over the Moon trailer: Η νέα animated ταινία των Pearl Studios έρχεται στο Netflix και στοχεύει ψηλά... μέχρι το φεγγάρι!



    Όταν η παραγωγός εταιρία που σου παρουσίασε τη μία από τις δύο καλύτερες ταινίες κινουμένων σχεδίων της περσινής χρονιάς (Abominable) συνεργάζεται με το διανομέα που σου έφερε τη έτερη (Klaus), δε μπορείς παρά να δώσεις όχι απλά σημασία, αλλά να έχεις και υψηλές προσδοκίες.



    Το Over the Moon είναι η νέα ταινία της Pearl Studio (πρώην Oriental Dreamworks) που εμπνευσμένη από το κινέζικο μύθο της Θεάς του Φεγγαριού, μας συστήνει την Fei Fei, ένα 13χρονο κορίτσι που μεγάλωσε ακούγοντας από τους γονείς της αυτή την ιστορία, και τώρα που μεγάλωσε, αποφασίζει να κάνει ότι μπορεί για να αποδείξει πως δεν είναι απλά μια ιστορία, και βάζει μπρος για να φτάσει μέχρι το φεγγάρι!

    Σεναριογράφος είναι η πρόωρα αδικοχαμένη Audrey Wells (The Hate U Give), ενώ στη σκηνοθεσία βρίσκουμε ένα δίδυμο φωτιά, τους πολυβραβευμένους και πολύπειρους animators Glen Keane (Pocahontas, Aladdin, The Little Mermaid) και John Kahrs (Tangled, Frozen, Wreck-It Ralph) που εδώ κάνουν το ντεμπούτο τους ως πρώτα βιολιά.

    Το voice cast είναι εξ' ολοκλήρου ασιατικό με τους Sandra Oh (She-Ra), John Cho (Mirai), Ken Jeong (Wonder Park) και Kimiko Glenn (Into the Spider-Verse) να είναι τα γνωστότερα ονόματα.

    Το Over the Moon θα γίνει διαθέσιμο στο Netflix το προσεχή Νοέμβριο και το γεγονός ότι το promotion ξεκινάει τόσο νωρίς και η πρεμιέρα του γίνεται στη καρδιά της φεστιβαλικής περιόδου, σίγουρα είναι σημάδια πως οι προσδοκίες είναι μεγάλες.

    Δείτε τα trailers (αγγλικό και μεταγλωττισμένο)...

    Αλέξανδρος Κυριαζής


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Over the Moon trailer: Η νέα animated ταινία των Pearl Studios έρχεται στο Netflix και στοχεύει ψηλά... μέχρι το φεγγάρι! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top