F Klaus trailer: Το παραδοσιακό animation επιστρέφει με μια Χριστουγεννιάτικη ταινία του Netflix - FilmBoy Klaus trailer: Το παραδοσιακό animation επιστρέφει με μια Χριστουγεννιάτικη ταινία του Netflix - FilmBoy
  • Latest News

    Klaus trailer: Το παραδοσιακό animation επιστρέφει με μια Χριστουγεννιάτικη ταινία του Netflix


    Πολύπειρος animator από τη χρυσή εποχή της Disney, ο Sergio Pablos είναι ο κρυφός νους πίσω από πολλές επιτυχημένες ταινίες κινουμένων σχεδίων, μιας και μετά την αποχώρησή του από το Ποντίκι συνεργάστηκε τόσο με την Universal όσο και με τη Fox στην ανάπτυξη των Despicable Me και Smallfoot, ταινίες βασισμένες σε δικές του ιστορίες.

    Το όνειρό του ήταν όμως να επιστρέψει στις ρίζες του, και τοπικά αλλά και επαγγελματικά και αφού ίδρυσε την Sergio Pablos Animation Studios στη Μαδρίτη άρχισε να δουλεύει πάνω σε τεχνικές και μεθόδους που θα σπρώξουν το παραδοσιακό animation στα όριά του. 

    Επί χρόνια, οι έρευνές του παρέμεναν στο συρτάρι αφού οι παραγωγοί θεωρούσαν μια τέτοια επιστροφή υπερβολικά επικίνδυνη. 
    Μέχρι που το 2017 βρήκε το συνεργάτη που έψαχνε στο Netflix και φέτος θα μας παρουσιάσει το πρώτο δείγμα γραφής του με το Klaus.

    Όταν ο Τζέσπερ αυτοανακηρύσσεται ο χειρότερος μαθητής στην ταχυδρομική ακαδημία, διορίζεται σε ένα παγωμένο νησί πάνω από τον Αρκτικό Κύκλο, όπου οι ντόπιοι είναι στα μαχαίρια και σπάνια ανταλλάσσουν κουβέντες μεταξύ τους, πόσω μάλλον γράμματα. 

    Ο Τζέσπερ είναι έτοιμος να τα παρατήσει όταν στο πρόσωπο της ντόπιας δασκάλας Άλβα βρίσκει μια σύμμαχο και ανακαλύπτει τον Κλάους, έναν μυστηριώδη ξυλουργό που ζει μόνος σε μια καλύβα γεμάτη χειροποίητα παιχνίδια. 
    Αυτές οι απρόσμενες φιλίες φέρνουν ξανά χαμόγελα στο Σμίρενσμπεργκ, δημιουργώντας μια νέα γενιά γενναιόδωρων γειτόνων, μαγικών παραδόσεων και καλτσών που κρέμονται από την καμινάδα με φροντίδα.

    Η ταινία βασίζεται σε δική του ιστορία, με τον ίδιο να βρίσκεται για πρώτη φορά στη καριέρα του και στη καρέκλα του σκηνοθέτη.

    Τις φωνές τους στους χαρακτήρες δανείζουν οι Jason Schwartzman (Fantastic Mr. Fox), J.K. Simmons (Zootopia), Rashida Jones (The Grinch) και Joan Cusack (Toy Story 4).

    Το Klaus μοιάζει πανέμορφο και η επιλογή να ανέβει στη πλατφόρμα αρκετά νωρίς, από τις 15 Νοεμβρίου ώστε να προλάβει τον τυφώνα του Frozen II μάλλον μοιάζει σωστή. 

    Δείτε το trailer στην αυθεντική και τη μεταγλωττισμένη έκδοσή του...

    Αλέξανδρος Κυριαζής



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Klaus trailer: Το παραδοσιακό animation επιστρέφει με μια Χριστουγεννιάτικη ταινία του Netflix Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top