F Frozen trailer: Η ελπίδα της χρονιάς για τα animation; - FilmBoy Frozen trailer: Η ελπίδα της χρονιάς για τα animation; - FilmBoy
  • Latest News

    Frozen trailer: Η ελπίδα της χρονιάς για τα animation;


    Το τμήμα των cgi anination της Disney φαίνεται πως ήρθε να σώσει την κατάσταση για μια ακόμη φορά, από τη στιγμή μάλιστα που η Pixar άρχιζε να παραδίδει τη μια μετριότητα πίσω από την άλλη και η Disney έβλεπε τις 2D προσπάθειες της να μην έχουν την πέραση του παρελθόντος.

    Ύστερα λοιπόν από τα πολύ αξιόλογα Bolt, Tangled και το καλύτερο animation του 2012 ονόματι Wreck-It Ralph (fuck Oscars), με το Frozen ευελπιστούμε πως θα σωθεί κάπως η μετριότητα των φετινών animation (περιμένουμε και Despicable Me 2, Cloudy With a Chance of Meatballs 2).

    Όταν μια προφητεία παγιδεύει ένα βασίλειο σε αιώνιο χειμώνα, η ατρόμητη οπτιμίστρια Anna θα ενώσει τς δυνάμεις της με ένα θαρραλέο βουνίσιο άντρα τον Kristoff και τον βοηθό του Sven.

    Οι τρεις τους θα βρεθούν σε μια επική αναζήτηση για την Elsa, αδελφή τη Anna και Βασίλισσας του χιονιού, προσπαθώντας να βάλουν τέλος στο παγωμένο ξόρκι της...

    Στη πορεία, θα συναντήσουν τον αστείο χιονάνθρωπο Olaf, θα αντιμετωπίσουν μυστικιστικά troll και θα παλέψουν με τα στοιχεία της φύσης σε κάθε απόκρημνη βουνοπλαγιά, προκειμένου να σώσουν το βασίλειο από την καταστροφή.

    Η νέα ταινία της Disney βασίζεται ελαφρά στο παραμύθι "Η Βασίλισσα του Χιονού" από τον Hans Christian Andersen ενώ τα τραγούδια έχουν επιμεληθεί οι Robert Lopez και Kristen Anderson-Lopez, του πρόσφατου Winnie the Pooh (2011).

    Σκηνοθετεί ο έμπειρος Chris Buck των Tarzan και Surf's Up και η Jennifer Lee που είχε γράψει και το σενάριο του Wreck-It Ralph ενώ στις φωνές βρίσκονται η Kristen Bell ως Anna, η Idina Menzel  του Enchanted ως Elsa, ο Jonathan Groff του Glee ως Kristoff και οι Josh Gad (χιονάνθρωπος Olaf), Alan Tudyk (Δούκας του Weselton), Santino Fontana (Prince Hans).

    Η ημερομηνία κυκλοφορίας αναμένεται 27 Νοεμβρίου για την Αμερική και 19 Δεκεμβρίου στα μέρη μας.

    Μέχρι τότε το πολύ καλό και διασκεδαστικό νέο trailer που φαίνεται να βαδίζει στα χνάρια των Tangled  και Mulan.


    Kostas Tsokos.

    Frozen trailer από FilmBoy-gr
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Frozen trailer: Η ελπίδα της χρονιάς για τα animation; Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top