F Wonder Park trailer: Θεματικό πάρκο Wonderland αλλά χωρίς την Αλίκη! - FilmBoy Wonder Park trailer: Θεματικό πάρκο Wonderland αλλά χωρίς την Αλίκη! - FilmBoy
  • Latest News

    Wonder Park trailer: Θεματικό πάρκο Wonderland αλλά χωρίς την Αλίκη!


    Επειδή τα επιτυχημένα animation έχουν μαγεία, μικρά παιδιά, παιχνίδια και ζωάκια, η Paramount Pictures φαίνεται να τα βάζει όλα μαζί στην οικογενειακή περιπέτεια Wonder Park, που θα έρθει …το Μάρτιο του 2019 αλλά για κάποιο λόγο, το studio επέλεξε να βγάλει τώρα, τον Ιούλιο του 2018, ένα πλήρη trailer.

    Στο Wonder Park ακολουθούμε μια νεαρή κοπέλα που ονομάζεται June (αν το βγάζανε το trailer Ιούνιο, θα το καταλάβαινα …), που ανακαλύπτει το κρυμμένο μαγικό θεματικό πάρκο της Wonderland.
    Είναι ένα μέρος όπου τα παιδιά έρχονται να απολαύσουν όλες τις συγκινήσεις ενός εντυπωσιακού θεματικού πάρκου στη μέση ενός απομονωμένου δάσους, γεμάτο με ζώα που μιλάνε και μαγεία. 

    Αν αναρωτιέστε γιατί η ταινία λέγεται Wonder Park και όχι Wonderland, όπως λέγεται και το πάρκο της ιστορίας, η απάντηση φαίνεται να βρίσκεται στη απροθυμία της Paramount να δημιουργήσει συνειρμούς με την Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων.
    Μάλιστα, αρχικά η ταινία ονομαζόταν Amusement Park, αλλά τελικά επικράτησε το Wonder Park.

    Πολλά για το στόρι δε γνωρίζουμε ακόμη, ωστόσο τις φωνές δανείζουν η Brianna Denski (στη πρωταγωνίστρια June) αλλά και οι Jennifer Garner, Matthew Broderick, John Oliver, Mila Kunis, Ken Jeong, Norbert Leo Butz και Ken Hudson Campbell.

    Αυτό που εντυπωσιάζει είναι πως αυτή τη στιγμή, επίσημα, η ταινία δεν έχει σκηνοθέτη!
    Ο Dylan Brown που ξεκίνησε τη σκηνοθεσία, απαλλάχθηκε από τα καθήκοντά του εξαιτίας κατηγοριών πολλών γυναικών για ανάρμοστα σεξιστικά σχόλια, και μένει να ανακοινωθεί ο νέος.
    Όπως καταλάβατε, αρκούν 2, 3, 5 γυναίκες (και με μία γίνεται η δουλειά) να πουν ότι δέχτηκαν σεξιστικά σχόλια (αλήθεια, τι ακριβώς είπε;) για να χάσει τη δουλειά του ένας άνδρας.
    Πλέον, ξεφύγαμε από τη σεξουαλική παρενόχληση και πήγαμε στα σεξιστικά σχόλια…

    Τέλος πάντων, η ταινία βρίσκεται στη παραγωγή και θα βγει στις αίθουσες στις 15 Μαρτίου 2019.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Wonder Park trailer: Θεματικό πάρκο Wonderland αλλά χωρίς την Αλίκη! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top