F Chernobyl: Abyss trailer: Η αυτοθυσία των ανθρώπων που "έσωσαν την Ευρώπη" στη νέα ρώσικη δραματική ταινία - FilmBoy Chernobyl: Abyss trailer: Η αυτοθυσία των ανθρώπων που "έσωσαν την Ευρώπη" στη νέα ρώσικη δραματική ταινία - FilmBoy
  • Latest News

    Chernobyl: Abyss trailer: Η αυτοθυσία των ανθρώπων που "έσωσαν την Ευρώπη" στη νέα ρώσικη δραματική ταινία



    Η επιτυχία του τηλεοπτικού Chernobyl ήταν μια αναμφισβήτητη ήττα για τη βιομηχανία ψυχαγωγίας της Ρωσίας που μέχρι τότε δεν αποτόλμησε να αναβιώσει αυτή τη μαύρη σελίδα της ιστορίας, έστω και από τη δική της οπτική γωνία.



    Αυτό δε μπορούσε να μείνει αναπάντητο και λέγεται πως πάνω από έξι παραγωγές ήδη βρίσκονται στα σκαριά με την πρώτη να είναι έτοιμη για τη φθινοπωρινή της πρεμιέρα.

    Το Kogda Padali Aisty ή Chernobyl: Abyss επικεντρώνει τη πλοκή του στον Alexei Ananenko που μαζί με τους δύο συντρόφους του, Valeri Bezpalov και Boris Baranov μπήκαν εθελοντικά και με αυτοθυσία στα πλημμυρισμένα υπόγεια του πυρηνικού εργοστασίου και να αποτρέψουν την ολική καταστροφή.

    Σκηνοθέτης και πρωταγωνιστής είναι ο Danila Kozlovsky, γνωστός από τη συμμετοχή τους στo Hardcore Henry και στους τηλεοπτικούς Vikings, χωρίς όμως εμπειρία πίσω από τη κάμερα. 
    Δίπλα του βρίσκουμε και την Oksana Akinshina (The Bourne Supremacy).

    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Chernobyl: Abyss trailer: Η αυτοθυσία των ανθρώπων που "έσωσαν την Ευρώπη" στη νέα ρώσικη δραματική ταινία Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top