F Rams trailer: Ο Sam Neil πρωταγωνιστεί στο αυστραλιανό remake του ισλανδικού φεστιβαλικού hit! - FilmBoy Rams trailer: Ο Sam Neil πρωταγωνιστεί στο αυστραλιανό remake του ισλανδικού φεστιβαλικού hit! - FilmBoy
  • Latest News

    Rams trailer: Ο Sam Neil πρωταγωνιστεί στο αυστραλιανό remake του ισλανδικού φεστιβαλικού hit!



    Όταν προβλήθηκε πριν λίγα χρόνια στο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης, είχα σπεύσει να εξασφαλίσω το εισιτήριό μου, όμως το Hrútar με απογοήτευσε. 
    Όπως αποδείχτηκε όμως, ήμουν μειοψηφία με την ήδη βραβευμένη στις Κάννες ταινία του Grímur Hákonarson, να φεύγει και από τη Θεσσαλονίκη με την Χρυσό Αλέξανδρο.



    Περίπου μια πενταετία μετά, ήρθε η ώρα να επιστρέψουμε στα βοσκοτόπια, αυτή τη φορά όχι της Ισλανδίας, αλλά της Αυστραλίας, με τον πρωτοεμφανιζόμενο σεναριογράφο Jules Duncan και τον Jeremy Sims (Last Cab to Darwin) από τη καρέκλα του σκηνοθέτη να μας παρουσιάζουν το αγγλόφωνο remake.

    Η ιστορία παραμένει η ίδια με δύο αδέρφια κτηνοτρόφους να βρίσκονται σε συνεχή κόντρα εδώ και δεκαετίας, μέχρι που μιας καταστροφική ασθένεια βάζει σε κίνδυνο το βιός και των δύο.
    Η πιο εμφανής διαφορά είναι εκείνη στο ύφος με τη νέα ταινία να είναι ξεκάθαρα πιο χιουμοριστική από τη πιο "βαριά" πρωτότυπη.

    Πρωταγωνιστούν οι Sam Neill (Sweet Country), Michael Caton (The Castle), Miranda Richardson (Stronger) και Wayne Blair (Extraction).

    Το Rams θα βγει αρχικά στις αυστραλέζικες αίθουσες στα τέλη Αυγούστου, και βλέπουμε...

    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Rams trailer: Ο Sam Neil πρωταγωνιστεί στο αυστραλιανό remake του ισλανδικού φεστιβαλικού hit! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top