F An American Pickle trailer: Ο Seth Rogen ξυπνάει μετά από 100 χρόνια, στη πρώτη ταινία του HBO Max! - FilmBoy An American Pickle trailer: Ο Seth Rogen ξυπνάει μετά από 100 χρόνια, στη πρώτη ταινία του HBO Max! - FilmBoy
  • Latest News

    An American Pickle trailer: Ο Seth Rogen ξυπνάει μετά από 100 χρόνια, στη πρώτη ταινία του HBO Max!



    Η πλούσια προϋπάρχουσα φιλμοθήκη του έκανε τους ιθύνοντες του HBO Max να μη βιάζονται ιδιαίτερα να παρουσιάσουν τις original παραγωγές τους. 
    Πάνω από ένα μήνα από το ντεμπούτο της νέας streaming πλατφόρμας, και με τη σειρά Love Life να είναι η μοναδική πρωτότυπη παραγωγή που έχει βγει μέχρι στιγμής στον αέρα, πλησιάζει η ώρα και για την πρώτη original ταινία, με την κωμωδία An American Pickle.



    Η ταινία είναι βασισμένη στην ομότιτλη short story του Simon Rich (Miracle Workers), με το σενάριο να μας συστήνει τον Herschel Greenbaum, έναν φτωχό Εβραίο που ζούσε πριν 100 χρόνια κάπου στην ανατολική Ευρώπη και προσπαθώντας να ζήσει την οικογένειά του, μετανάστευσε στην Αμερική και εργαζόταν σε ένα εργοστάσιο για πίκλες. 
    Κατά λάθος όμως, ο Herschel πέφτει στο συντηρητικό χωρίς να τον δει κανείς, και διατηρείται εκεί για έναν ολόκληρο αιώνα, μέχρι που ως εκ θαύματος ξυπνάει στο σημερινό Brooklyn! 
    Το να μπορέσει να προσαρμοστεί στο μοντέρνο κόσμο είναι μόνο ένα από τα προβλήματά του, αφού γνωρίζει τον loser δισέγγονό του και προσπαθεί να τον βάλει στον ίσιο δρόμο!

    Ο Rich έχει γράψει το σενάριο και της ταινίας, με τον έμπειρο διευθυντή φωτογραφίας Brandon Trost (Can You Ever Forgive Me?) να κάνει το σκηνοθετικό του ντεμπούτο.
    Δίπλα στον Seth Rogen (Long Shot) που έχει διπλό ρόλο παππού και εγγονού, βλέπουμε τις Maya Erskine (Plus One) και Sarah Snook (Winchester).

    Το An American Pickle θα ανέβει στο HBO Max στις 6 Αυγούστου. 
    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: An American Pickle trailer: Ο Seth Rogen ξυπνάει μετά από 100 χρόνια, στη πρώτη ταινία του HBO Max! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top