F Love Life trailer: Η WarnerMedia μας συστήνει τη νέα της streaming πλατφόρμα HBO Max με μια ανθολογιακή ρομαντική κομεντί! - FilmBoy Love Life trailer: Η WarnerMedia μας συστήνει τη νέα της streaming πλατφόρμα HBO Max με μια ανθολογιακή ρομαντική κομεντί! - FilmBoy
  • Latest News

    Love Life trailer: Η WarnerMedia μας συστήνει τη νέα της streaming πλατφόρμα HBO Max με μια ανθολογιακή ρομαντική κομεντί!



    Σε περίπου ένα μήνα θα ντεμπουτάρει στην αμερικάνικη αγορά ακόμα μία νέα συνδρομητική streaming πλατφόρμα που έχει όλα τα φόντα να μπει σφήνα στους μέχρι σήμερα κυρίαρχους αλλά και να κάνει τη ζωή των τηλεθεατών ακόμα πιο πολύπλοκη προσπαθώντας να επιλέξουν που σε ποια απ' όλες να ανοίξουν το πορτοφόλι τους.



    Η μαμά WarnerMedia έχει υποσχεθεί πως οι συνδρομητές του HBO Max μέσα στο πρώτο χρόνο θα έχουν στη διάθεσή τους γύρω στις 2000 παραγωγές και πολύ σύντομα αυτός ο αριθμός θα εκτοξευθεί στις 18000! 
    Αυτό δεν είναι και τόσο δύσκολο να το φανταστούμε μιας και υπό την ομπρέλα της, εκτός από τα προφανή (Warner Bros, HBO) βρίσκονται πολύ διάσημα brands όπως τα κανάλια TBS, TNT, The CW και Cinemax, η New Line Cinema και η DC Films, το Cartoon Network, το Adult Swim, ενώ σε αυτά θα προστεθούν και τίτλοι από την φημισμένη Criterion Collection, από τα Studio Ghibli αλλά και από τα BBC Studios, με τα οποία έχει συνάψει συμφωνίες.

    Εκτός όμως του "έτοιμου φαγητού", το HBO Max φυσικά σκοπεύει να μας προσφέρει και πολύ original περιεχόμενο έχοντας ήδη εξασφαλίσει τις υπογραφές πολλών καλλιτεχνών όπως οι J.J. Abrams, Ellen DeGeneres, Lena Dunham, Greg Berlanti, Reese Witherspoon, Melissa Rosenberg, Roberto Aguirre-Sacasa, Issa Rae, Elizabeth Banks, Conan O'Brien, Ava DuVernay, John Wells, Steven Soderbergh, Kaley Cuoco και Mo Willems, για να παρουσιάσουν τις παραγωγές τους στη πλατφόρμα.

    Παρά τα βαριά ονόματα, η πρώτη πρωτότυπη σειρά που παρουσιάστηκε επίσημα και θα βρίσκεται στο HBO Max από την ημέρα λανσαρίσματος, την 27η Μαΐου είναι κάτι αρκετά... light, και συγκεκριμένα η ρομαντική κομεντί Love Life.

    Μια δημιουργία του Sam Boyd (In a Relationship), το Love Life είναι μια ανθολογιακή σειρά που σε κάθε της σεζόν θα επικεντρώνεται σε ένα πρόσωπο και θα εξερευνά τις ερωτικές του σχέσεις από τη πρώτη μέχρι και τη "μοιραία". Κεντρικό πρόσωπο σε αυτόν τον πρώτο κύκλο είναι η Darby Carter, την οποία υποδύεται η Anna Kendrick (Noelle), έχοντας δίπλα της τους Zoe Chao (Living with Yourself), Sasha Compère (Miracle Workers), Peter Vack (The Bold Type) και Lesley Manville (Harlots).

    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Love Life trailer: Η WarnerMedia μας συστήνει τη νέα της streaming πλατφόρμα HBO Max με μια ανθολογιακή ρομαντική κομεντί! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top