F Long Shot trailer: Ο Seth Rogen (ξανα)ερωτέυεται την Charlize Theron! - FilmBoy Long Shot trailer: Ο Seth Rogen (ξανα)ερωτέυεται την Charlize Theron! - FilmBoy
  • Latest News

    Long Shot trailer: Ο Seth Rogen (ξανα)ερωτέυεται την Charlize Theron!


    Ένα εξαιρετικά συμπαθητικό αλλά εκ πρώτης όψεος αταίριαστο ζευγάρι θα δούμε να έρχεται πιο... κοντά στη νέα ρομαντική κωμωδία Long Shot.

    Το εξίσου αταίριαστο σεναριογραφικό δίδυμο των Dan Sterling (The Interview) και Liz Hannah (The Post) μας παρουσιάζει τη πρωτότυπη ιστορία του Fred Flarsky, ενός ταλαντούχου αλλά υπερβολικού δημοσιογράφου και της Charlotte Field, υπουργού εξωτερικών και πιθανής μέλλουσας Πρόεδρου των ΗΠΑ. 

    Οι δυο τους γνωρίστηκαν πριν δυο δεκαετίες όταν εκείνη έκανε babysitting στον λίγο μικρότερό της Fred και ήταν ο πρώτος του έρωτας. 
    Έκτοτε χάθηκαν και μια τυχαία νέα τους συνάντηση, με τις ζωές τους να έχουν πάρει τελείως διαφορετικούς δρόμους, τους φέρνει και πάλι κοντά.

    Μετά το Snatched, ο Jonathan Levine χρειαζόταν επειγόντως ένα comeback και το δίδυμο Seth Rogen και Charlize Theron είναι ικανό να του το δώσει, με μια ιστορία πολύ κλασσική μεν, αλλά με ένα πιο... καφροχιουμοριστικό twist.

    Το Long Shot βγαίνει στις αίθουσες στις αρχές Μαΐου. 

    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Long Shot trailer: Ο Seth Rogen (ξανα)ερωτέυεται την Charlize Theron! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top