F Miracle Workers trailer: Daniel Radcliffe και Steve Buscemi στη νέα "θεϊκή" κωμική σειρά - FilmBoy Miracle Workers trailer: Daniel Radcliffe και Steve Buscemi στη νέα "θεϊκή" κωμική σειρά - FilmBoy
  • Latest News

    Miracle Workers trailer: Daniel Radcliffe και Steve Buscemi στη νέα "θεϊκή" κωμική σειρά


    Θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα νέα ταλέντα στην αμερικάνικη κωμωδία. 

    Στα 34 του έχει εκδώσει ήδη δύο βιβλία και τρεις συλλογές, έχει εργαστεί στην Pixar, έχει γράψει ιστορία ως ο νεότερος συγγραφέας που προσελήφθη στην ομάδα του Saturday Night Live και είναι και ο δημιουργός της σειράς Man Seeking Woman που προβλήθηκε το 2015-17 κερδίζοντας πολύ καλές κριτικές.

    Ο Νεοϋορκέζος Simon Rich φέτος επιστρέφει στη μικρή οθόνη, παρουσιάζοντας την ανθολογιακή κωμική σειρά Miracle Workers.

    Σύμφωνα με το πρωτότυπο σενάριο, ο Craig είναι ένας χαμηλόβαθμος άγγελος που εργάζεται στον Παράδεισο Α.Ε. και βρίσκεται στη δύσκολη θέση να βρίσκει το Θεό μπουχτισμένο από τους ανθρώπους, έτοιμο να μας παρατήσει στη τύχη μας και γιατί όχι και να μας καταστρέψει. 

    Με τη βοήθεια των συναγγέλων του, θα προσπαθήσει να διαχειριστεί τις άπειρες επιθυμίες που στέλνουν συνεχώς οι άνθρωποι και να πείσει τον Θεό ότι αξίζουμε μια ακόμη ευκαιρία.

    Η πρώτη σεζόν θα έχει διάρκεια 7 επεισοδίων και θα πρωταγωνιστούν οι Daniel Radcliffe (Jungle), Steve Buscemi (Norman), Geraldine Viswanathan (Blockers) και Karan Soni (Deadpool 2).

    Το μεγάλο ερώτημα της σειράς είναι αν θα τολμήσει να γίνει "βλάσφημο" ή θα καταλήξει ένα νέο γλυκανάλατο The Good Place.

    Το Miracle Workers θα κάνει πρεμιέρα στις 12 Φεβρουαρίου. 

    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Miracle Workers trailer: Daniel Radcliffe και Steve Buscemi στη νέα "θεϊκή" κωμική σειρά Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top