F The Flood trailer: Η Lena Headey υπερασπίζεται τα δικαιώματα ενός μετανάστη στο νέο βρετανικό δράμα - FilmBoy The Flood trailer: Η Lena Headey υπερασπίζεται τα δικαιώματα ενός μετανάστη στο νέο βρετανικό δράμα - FilmBoy
  • Latest News

    The Flood trailer: Η Lena Headey υπερασπίζεται τα δικαιώματα ενός μετανάστη στο νέο βρετανικό δράμα


    Διάσημη (κυρίως) ως βασίλισσα Γοργώ και Cersei Lannister, η Lena Heady είναι μία από τους ηθοποιούς που χρησιμοποιεί την αναγνωρισιμότητά της για να προωθήσει τα δικαιώματα των μεταναστών, με την προ μηνών επίσκεψή της στη Μόρια και το κράξιμο που έριξε στις κυβερνήσεις της Ελλάδας και της Βρετανίας να γίνεται viral.



    Για τον ίδιο σκοπό φαίνεται πως δεν κινείται μόνο πίσω αλλά και μπροστά από τις κάμερες, με τη νέα ταινία The Flood να τη βάζει στο ρόλο της Wendy, μιας σκληρής υπαλλήλου του τμήματος μεταναστών της Βρετανίας, διαβόητη για την ευκολία με την οποία αρνείται άσυλο στους αιτούντες. 
    Μέχρι που αναλαμβάνει την υπόθεση του Haile, ενός Αφρικανού στρατιώτη που αναγκάστηκε να φύγει από τη χώρα του ως προδότης και να μπει παράνομα στο Νησί. 
    Η υπόθεσή του έχει δει το φως της δημοσιότητας όταν ο Haile δημιούργησε φασαρία κατά τη σύλληψή του και όλοι πιστεύουν πως η Wendy είναι ο κατάλληλος άνθρωπος για να τον στείλει σπίτι του το συντομότερο δυνατό. 
    Η ιστορία του όμως την κάνει να ερευνήσει την υπόθεσή του πιο διεξοδικά...

    Οι Anthony Woodley & Helen Kingston (The Carrier) βρίσκονται στις θέσεις του σκηνοθέτη και της σεναριογράφου αντίστοιχα, με τους Ivanno Jeremiah (Humans) και Iain Glen (Resident Evil 6) να συμπρωταγωνιστούν.

    Το The Flood βγήκε στις βρετανικές αίθουσες το περασμένο καλοκαίρι με την Samuel Goldwyn Films να παίρνει τα δικαιώματα διανομής στην Αμερική και να το βγάζει σε digital μορφή από τη 1η Μαΐου. 
    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: The Flood trailer: Η Lena Headey υπερασπίζεται τα δικαιώματα ενός μετανάστη στο νέο βρετανικό δράμα Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top