F The Great trailer: Η Elle Fanning είναι η Αικατερίνη της Ρωσίας στην σατιρική σειρά εποχής του Hulu - FilmBoy The Great trailer: Η Elle Fanning είναι η Αικατερίνη της Ρωσίας στην σατιρική σειρά εποχής του Hulu - FilmBoy
  • Latest News

    The Great trailer: Η Elle Fanning είναι η Αικατερίνη της Ρωσίας στην σατιρική σειρά εποχής του Hulu


    Πριν έξι περίπου μήνες έκανε πρεμιέρα στο HBO η πολυαναμενόμενη μίνι-σειρά Catherine the Great με την μεγάλη Hellen Mirren στο ρόλο της μεγάλης αυτοκράτειρας της Ρωσίας. 
    Δυστυχώς το αποτέλεσμα ήταν πολύ ΠΟΛΥ κατώτερο των προσδοκιών (προσωπικά δεν κατάφερα να ολοκληρώσω ούτε το πρώτο επεισόδιο) και όπως ήταν αναμενόμενο, η σειρά ξεχάστηκε στο πιτς φιτίλι.

    Κάποιος θα έλεγε πως είναι κακή ιδέα η κυκλοφορία μίας νέας σειράς με το ίδιο θέμα τόσο σύντομα, όμως από τα πρώτα δευτερόλεπτα του trailer γίνεται ολοφάνερο πως το The Great μας υπόσχεται κάτι πολύ πολύ διαφορετικό.



    Το The Great λοιπόν μπορεί -τυπικά- να μας βάζει στα ανάκτορα της Αικατερίνης της Μεγάλης, όμως αυτή είναι μόνο η βιτρίνα μιας και στη καρδιά του κρύβεται μια σαρδόνια αναχρονιστική σάτιρα για το πως μια νεαρή ρομαντική κοπέλα που νόμιζε ότι βρήκε τον έρωτα βρίσκεται αντιμέτωπη με έναν οπισθοδρομικό κόσμο τον οποίον πρέπει να αλλάξει. 
    Το μόνο που έχει να κάνει είναι να σκοτώσει το σύζυγό της, να βάλει στη θέση τους την εκκλησία και το στρατό και να πάρει την Αυλή με το μέρος της... ψιλοπράγματα!

    Σεναριογράφος του The Great είναι, διόλου τυχαία ο Tony McNamara του The Favourite και τη σκηνοθεσία του πιλότου ανέλαβε ο Matt Shakman του It's Always Sunny in Philadelphia.

    Πρωταγωνιστούν οι Elle Fanning (Maleficent: Mistress of Evil), Nicholas Hoult (Tolkien), Phoebe Fox (The Aeronauts), Adam Godley (Powers), Gwilym Lee (Bohemian Rhapsody), Charity Wakefield (Serena), Douglas Hodge (Gemini Man), Sacha Dhawan (Iron Fist), Sebastian de Souza (Medici), Bayo Gbadamosi (War of the Worlds) και Belinda Bromilow (Doctor Doctor).

    Το The Great θα κάνει πρεμιέρα στις 15 Μαΐου στο Hulu
    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: The Great trailer: Η Elle Fanning είναι η Αικατερίνη της Ρωσίας στην σατιρική σειρά εποχής του Hulu Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top