F It’s Always Sunny in Philadelphia trailer: Η μακροβιότερη κωμική σειρά της Αμερικής στη 12η σεζόν! - FilmBoy It’s Always Sunny in Philadelphia trailer: Η μακροβιότερη κωμική σειρά της Αμερικής στη 12η σεζόν! - FilmBoy
  • Latest News

    It’s Always Sunny in Philadelphia trailer: Η μακροβιότερη κωμική σειρά της Αμερικής στη 12η σεζόν!


    Φαντάζει τρελό αλλά στην Αμερική έχουν βρει το αντίστοιχο του Friends και μάλιστα όχι στο HBO, ούτε σε κανά Showtime, αλλά στο FXX (αδελφάκι του FX).
    Η σειρά λέγεται It’s Always Sunny in Philadelphia και μόλις κυκλοφόρησε το trailer …της 12ης σεζόν!
    A, και ήδη έχουν παραγγελθεί η 13η και η 14η!

    Στην σειρά που ξεκίνησε το 2005, τέσσερις φίλοι αράζουν και κάνουν όλων των ειδών τις ανοησίες σε μια Ιρλανδική παμπ στη Φιλαδέλφεια, σε ένα concept πολύ κοντά στα Φιλαράκια.

    Ωστόσο, το cast εδώ φαίνεται πιο ψαγμένο και λιγότερο εμπορικό στον υπόλοιπο κόσμο, καθώς οι Glenn Howerton, Charlie Day, Rob McElhenney, Kaitlin Olson και Danny DeVito μαζί δεν πουλάνε όσο η Aniston μόνη της.
    Από την άλλη, η σειρά έχει περισσότερο ψαγμένο χιούμορ, αν και εξίσου χοντροκομμένο σε κάποιες περιπτώσεις.

    Η ουσία είναι ότι με την ολοκλήρωση και της 14ης σεζόν, το It’s Always Sunny in Philadelphia θα γίνει η μακροβιότερη κωμική σειρά στην ιστορία, φτάνοντας τις 14 σεζόν του The Adventures of Ozzie & Harriet που ξεκίνησε το 1952!

    Πάντως, η 12η σεζόν ξεκινάει στις 4 Ιανουαρίου και το επίσημο red band trailer μόλις κυκλοφόρησε.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: It’s Always Sunny in Philadelphia trailer: Η μακροβιότερη κωμική σειρά της Αμερικής στη 12η σεζόν! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top