F Powers trailer: Η πρώτη τηλεοπτική σειρά από το Playstation Network! - FilmBoy Powers trailer: Η πρώτη τηλεοπτική σειρά από το Playstation Network! - FilmBoy
  • Latest News

    Powers trailer: Η πρώτη τηλεοπτική σειρά από το Playstation Network!


    Και όσο εμείς αγχωνόμαστε και συζητάμε για το μέλλον του κινηματογράφου, της TV και των streaming καναλιών, νέος παίχτης μπαίνει στον αγώνα.

    Στο New York Comic Con το Playstation Network (PSN), το κανάλι της πλατφόρμας παρουσίασε την δικιά του αποκλειστική σειρά!

    Το Powers είναι και αυτή μια comic μεταφορά, που την είχε επιλέξει το FX το 2011 αλλά τελικά το project δεν προχώρησε. 


    Το PSN αγόρασε τα δικαιώματα και την επέλεξε ως την πρώτη σειρά με την οποία θα ξεκινήσει το πείραμα των παιχνιδοκονσολών στην παραγωγή σειρών/ταινιών.

    Θυμίζω οτι και το Xbox έχει ανακοινώσει σειρά για το Halo με Spielberg στην παραγωγή...

    Το Powers θα είναι μια αστυνομική περιπέτεια, σε ένα κόσμο όπου πολλοί άνθρωποι έχουν... powers (δεν το σκέφτηκαν καλά το όνομα). 


    Ο πρωταγωνιστής Christian Walker (Sharlton Copley) ήταν κάποτε ένας Power αλλά έχει χάσει τις δυνάμεις του και τώρα δουλεύει στην αστυνομία, το ειδικό τμήμα για την αντιμετώπιση εγκληματιών με υπερδυνάμεις.

    Το story δεν λέει και πολλά (το comic δεν το έχω αγγίξει) και το ότι στην παραγωγή είναι το PSN σημαίνει μειωμένο budget. 


    Όμως βγαίνει και ένα καλό. 
    Το show έχει πάρει R rating, για βία και σκληρή γλώσσα. 

    Σκηνοθέτης αρχικά θα είναι ο David Slade (30 Days of Night, Twilight Saga: Eclipse και 6 επεισοδίων του Hannibal) και απο το trailer βλέπουμε οτι θα έχει επιλέξει το neo-noir στυλ που είναι της μόδας στις comic μεταφορές.

    Τάσος Σαμπάρ.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Powers trailer: Η πρώτη τηλεοπτική σειρά από το Playstation Network! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top