F Tolkien trailer: Ο Nicholas Hoult είναι ο συγγραφέας του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών! - FilmBoy Tolkien trailer: Ο Nicholas Hoult είναι ο συγγραφέας του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών! - FilmBoy
  • Latest News

    Tolkien trailer: Ο Nicholas Hoult είναι ο συγγραφέας του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών!


    Κανείς μας δε χορταίνει τις περιπέτειες στη Μέση Γη. 
    Μετά την επική τριλογία του The Lord of the Rings, το Hobbit μας ξανάνοιξε την όρεξη αλλά δε μπόρεσε και να μας χορτάσει. 
    Ενόσω λοιπόν περιμένουμε τη πολυαναμενόμενη τηλεοπτική επιστροφή στην Άρντα που ακόμα αργεί, ευκαιρία να πάρουμε ένα κινηματογραφικό σφηνάκι για το πως γεννήθηκε αυτός ο κόσμος.

    Η ταινία της Fox Searchlight αναλαμβάνει να μας διηγηθεί τη ζωή του νεαρού John Ronald Reuel Tolkien και πως η σχέση με την μετέπειτα σύζυγό του Edith Bratt καθώς και οι κοινωνικές συνθήκες της εποχής τον ενέπνευσαν για να γράψει τα διασημότερα έργα του.


    Το σενάριο του Tolkien έγραψαν οι Stephen Beresford (Pride) και David Gleeson (Don't Go) με τον Φινλανδό Dome Karukoski (Tom of Finland) να βρίσκεται στη καρέκλα του σκηνοθέτη. 
    Πρωταγωνιστούν οι Nicholas Hoult (The Favourite), Lily Collins (Love, Rosie), Colm Meaney (Pelé: Birth of a Legend) και ο Derek Jacobi (Murder on the Orient Express).

    Το Tolkien θα βγει στις αίθουσες παγκοσμίως το Μάιο, όμως για κάποιο λόγο, εμείς θα το δούμε τον Οκτώβριο! 

    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Tolkien trailer: Ο Nicholas Hoult είναι ο συγγραφέας του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top