F Extraction trailer: Ο Chris Hemsworth μπλέκει με απαγωγές και μαφιόζους, στη νέα ταινία δράσης του Netflix - FilmBoy Extraction trailer: Ο Chris Hemsworth μπλέκει με απαγωγές και μαφιόζους, στη νέα ταινία δράσης του Netflix - FilmBoy
  • Latest News

    Extraction trailer: Ο Chris Hemsworth μπλέκει με απαγωγές και μαφιόζους, στη νέα ταινία δράσης του Netflix


    Ένα μέρος της τεράστιας επιτυχίας του MCU οφείλεται και στην επιλογή των κατάλληλων ηθοποιών για τους συγκεκριμένους ρόλους. 
    Αυτό δε σημαίνει όμως πως όλοι αυτοί είναι και πραγματικά καλοί ηθοποιοί, με το όνομα του Chris Hemsworth να μπαίνει συχνά πυκνά σε debates για το αν θα καταφέρει να επιβιώσει το χώρο όταν αποφασίσει (ή αναγκαστεί) να αφήσει το mjolnir και η αλήθεια είναι πως μέχρι στιγμής, παρότι έχει κάνει πολλές προσπάθειες ώστε να αποδείξει πως έχει ότι χρειάζεται, βλέπε Blackhat, In the Heart of the Sea, The Huntsman, Men in Black: International, μάλλον δεν τα έχει καταφέρει. 
    Ενόσω λοιπόν περιμένουμε να τον δούμε στο Thor: Love and Thunder, o αισίως 36χρονος Αυστραλός θα κάνει ακόμα μια απόπειρα στη νέα ταινία του Netflix, Extraction.



    Ο Tyler Rake, ένας αδίστακτος μισθοφόρος της μαύρης αγοράς, δεν έχει τίποτα να χάσει όταν του ζητούν να σώσει τον απαχθέντα γιο ενός κρατούμενου μεγαλοεγκληματία με διεθνή δράση.

    Τα ηνία του project κρατάει ο Joe Russo (συν-σκηνοθέτης των The Winter Soldier μέχρι και Endgame), με την ιστορία να βασίζεται σε graphic novel που έγραψε μαζί με τον αδερφό του, τη διασκευή του σεναρίου έγραψε ο ίδιος, βρίσκεται φυσικά και στη παραγωγή, ενώ τη σκηνοθεσία την έδωσε στον stunt coordinator του, Sam Hargrave.

    Σίγουρα δεν έχουμε να κάνουμε με μια ταινία AAA, ωστόσο το trailer πρέπει να ομολογήσω πως με εντυπωσίασε δίνοντάς μου την εντύπωση πως δεν είναι απλά μια δίωρη κλωτσοπατινάδα, έχοντας ικανοποιητικό backstory και υψηλά production values.

    Το Extraction θα ανέβει στο Netflix στις 24 Απριλίου.

    Αλέξανδρος Κυριαζής


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Extraction trailer: Ο Chris Hemsworth μπλέκει με απαγωγές και μαφιόζους, στη νέα ταινία δράσης του Netflix Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top