F The Quarry trailer: Shea Whigham και Michael Shannon σε ένα εκρηκτικό reunion που περιμέναμε! - FilmBoy The Quarry trailer: Shea Whigham και Michael Shannon σε ένα εκρηκτικό reunion που περιμέναμε! - FilmBoy
  • Latest News

    The Quarry trailer: Shea Whigham και Michael Shannon σε ένα εκρηκτικό reunion που περιμέναμε!



    Δύο από τους ηθοποιούς που γνωρίσαμε και αγαπήσαμε μέσα από το Boardwalk Empire, θα ξαναδούμε μαζί στο νέο δραματικό θρίλερ The Quarry.

    Βασισμένο στο ομότιτλο βιβλίο του Damon Galgut, το φιλμ μας πάει σε μια απομονωμένη κωμόπολη του Τέξας, εκεί όπου φτάνει ένας μυστηριώδης άνδρας που ισχυρίζεται πως είναι ο νέος πάστορας. 
    Η αλήθεια όμως είναι πως είναι ένας εγκληματίας που σκότωσε τον εν λόγω πάστορα και πήρε τη θέση του, με τον σερίφη της περιοχής να τον υποψιάζεται και να προσπαθεί να τον αποκαλύψει.



    Η διασκευή και η σκηνοθεσία είναι του Scott Teems (That Evening Sun) και πρωταγωνιστούν οι Shea Whigham (Joker), Michael Shannon (Knives Out) και Catalina Sandino Moreno (Incarnate).

    Το The Quarry ήταν προγραμματισμένο να κάνει πρεμιέρα στο προσεχές SXSW όμως μετά την ακύρωσή του λόγω κορονοϊού, θα καταλήξει απευθείας σε vod στις 17 Απριλίου. 
    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: The Quarry trailer: Shea Whigham και Michael Shannon σε ένα εκρηκτικό reunion που περιμέναμε! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top