F Upload trailer: Ο Robbie Amell πρωταγωνιστεί στη νέα sci-fi σειρά από το δημιουργό του Parks and Recreation - FilmBoy Upload trailer: Ο Robbie Amell πρωταγωνιστεί στη νέα sci-fi σειρά από το δημιουργό του Parks and Recreation - FilmBoy
  • Latest News

    Upload trailer: Ο Robbie Amell πρωταγωνιστεί στη νέα sci-fi σειρά από το δημιουργό του Parks and Recreation


    Δημιουργός των King of the Hill, Parks and Recreation και του αμερικάνικου The Office, ήταν επί αρκετά χρόνια ένα από τα τοπ ονόματα του τηλεοπτικού ρινγκ στο είδος της κωμωδίας, και μετά από ένα διάλειμμα περίπου πέντε ετών, ο Greg Daniels επιστρέφει με το Upload.

    Ο Nathan είναι ένας νεαρός προγραμματιστής που μετά από ένα δυστύχημα που τον αφήνει κλινικά νεκρό, η φίλη του Ingrid αποφασίζει να χρησιμοποιήσει μια νέα τεχνολογία και να τον "ανεβάσει" στην πλατφόρμα εικονικής πραγματικότητας Lakeview ώστε να συνεχίσει να ζει μέσα σε αυτή. 

    Αν και αρχικά όλα μοιάζουν να πηγαίνουν καλά, η κατάσταση μπερδεύεται όταν ο Nathan αρχίζει να αναπτύσσει στενή σχέση με την Nora, την εικονική οδηγό του μέσα στο Lakeview!



    Η αλήθεια είναι πως η βασική σύνοψη δεν ακούγεται τρομερά ενδιαφέρουσα ενώ και το γεγονός πως πρωταγωνιστεί το poster boy της CW, Robbie Amell (Nine Lives) δε βοηθάει για να ανέβει το hype, τουλάχιστον του ενήλικου κοινού.

    Τα δέκα επεισόδια του Upload θα ανέβουν στο Amazon Prime τη 1η Μαΐου. 

    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Upload trailer: Ο Robbie Amell πρωταγωνιστεί στη νέα sci-fi σειρά από το δημιουργό του Parks and Recreation Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top