F Soul trailer: Ψυχές, τζαζ και μετά-θάνατον μπερδέματα στη νέα ταινία της Pixar - FilmBoy Soul trailer: Ψυχές, τζαζ και μετά-θάνατον μπερδέματα στη νέα ταινία της Pixar - FilmBoy
  • Latest News

    Soul trailer: Ψυχές, τζαζ και μετά-θάνατον μπερδέματα στη νέα ταινία της Pixar



    Μετά το αριστουργηματικό Coco, η Pixar περνάει (ακόμα) μια περίοδο μετριότητας με τα Incredibles 2, Toy Story 4 και Onward να μην είναι άσχημα αλλά σίγουρα να μη μπορούν να τοποθετηθούν στα ψηλά ράφια του παλμαρέ της εταιρίας. 
    Αυτό το σερί ελπίζουμε να σπάσει με το Soul...

    Σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη, ο Joe Gardner είναι ένας μεσήλικος καθηγητής μουσικής σε ένα γυμνάσιο που ονειρεύεται να παίξει τζαζ σε κάποια μουσική σκηνή. 
    Έστω και σε αυτή την ηλικία, καταφέρνει και παίρνει αυτή την ευκαιρία όμως ένα ένα δυστύχημα διαχωρίζει τη ψυχή από το σώμα του, στέλνοντας τη πρώτη στο The Great Before, έναν κόσμο όπου οι ψυχές αναπτύσσουν τις προσωπικότητές τους πριν σταλούν στη Γη. 
    Θα καταφέρει ο Joe και εκπαιδεύσει τη ψυχή του ώστε να επιστρέψει στο σώμα του πριν είναι πολύ αργά;



    Στο Coco η Pixar διαχειρίστηκε το θέμα του θανάτου εξαιρετικά, και παρά τη θεματική επανάληψη, το Soul φαίνεται να ακολουθεί μια αρκετά διαφορετική, πιο αιθέρια οδό, θυμίζοντας και αρκετά το Inside Out, κάτι διόλου περίεργο μιας και σκηνοθέτης του είναι ο Pete Docter.

    Τις φωνές του στους χαρακτήρες δανείζουν οι Jamie Foxx (Rio 2), Tina Fey (Megamind), Quest Love (Popstar: Never Stop Never Stopping), Phylicia Rashad (Creed II) και Daveed Diggs (Ferdinand).

    Το Soul είναι ήταν προγραμματισμένο να βγει στις αίθουσες στις 18 Ιουνίου, όμως λόγω κορωνοϊού, τελικά θα το δούμε στις 20 Νοεμβρίου. 
    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Soul trailer: Ψυχές, τζαζ και μετά-θάνατον μπερδέματα στη νέα ταινία της Pixar Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top