F Inherit the Viper trailer: Ο Josh Hartnett προσπαθεί να ξεφύγει από την "οικογενειακή επιχείρηση" ναρκωτικών! - FilmBoy Inherit the Viper trailer: Ο Josh Hartnett προσπαθεί να ξεφύγει από την "οικογενειακή επιχείρηση" ναρκωτικών! - FilmBoy
  • Latest News

    Inherit the Viper trailer: Ο Josh Hartnett προσπαθεί να ξεφύγει από την "οικογενειακή επιχείρηση" ναρκωτικών!


    Στη δημοσιότητα έδωσε η Lionsgate το trailer του δραματικού θρίλερ Inherit the Viper με τον Josh Hartnett (6 Below).

    Σύμφωνα με το στόρι, ο Kip και τα αδέρφια του έχουν κληρονομήσει την "οικογενειακή επιχείρηση" εμπορίου ναρκωτικών, όμως όταν ένα deal στραβώνει με θανατηφόρες συνέπειες, ο μεγάλος αδερφός αποφασίζει πως είναι η ώρα να ξεκόψουν, όμως αυτό θα αποδειχθεί πολύ πιο δύσκολο απ' ότι φανταζόταν.

    Το σενάριο και η σκηνοθεσία είναι των πρωτοεμφανιζόμενων Andrew Crabtree και Anthony Jerjen, ενώ συμπρωταγωνιστούν οι Bruce Dern (Freaks), Margarita Levieva (Sleeping With Other People) και Owen Teague (It Chapter Two).

    Σίγουρα έχουμε να κάνουμε με μια ταινία χαμηλών προδιαγραφών, ωστόσο οι κριτικές από τη πρεμιέρα της στο φεστιβάλ της Ζυρίχης είναι πολύ θετικές, με το Inherit the Viper να βγαίνει στις αμερικάνικες αίθουσες στις αρχές Ιανουαρίου. 
    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Inherit the Viper trailer: Ο Josh Hartnett προσπαθεί να ξεφύγει από την "οικογενειακή επιχείρηση" ναρκωτικών! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top