F Death Wish trailer: Ο Bruce Willis παίρνει το νόμο στα χέρια του στο remake της κλασσικής ταινίας - FilmBoy Death Wish trailer: Ο Bruce Willis παίρνει το νόμο στα χέρια του στο remake της κλασσικής ταινίας - FilmBoy
  • Latest News

    Death Wish trailer: Ο Bruce Willis παίρνει το νόμο στα χέρια του στο remake της κλασσικής ταινίας


    Ήταν η ταινία που εκτόξευσε τη καριέρα του Charles Bronson και γέννησε μια σειρά ακατονόμαστων sequels. 
    Τελευταία φορά που ακούσαμε το τίτλο του Death Wish ήταν πριν μια δεκαετία όταν ο James Wan μας παρουσίασε το Death Sentence, μια μέτρια ταινία με τον Kevin Bacon βασισμένη στο ίδιο υλικό.

    Φέτος (για κάποιο λόγο) ο Paul Kersey, κεντρικός χαρακτήρας της ιστορίας, θα αναβιώσει με τον Bruce Willis να αναλαμβάνει το ρόλο και τον Eli Roth να έχει καθίσει (μετά από πολλές αλλαγές) στη καρέκλα του σκηνοθέτη.

    Η ιστορία παραμένει η ίδια, ένας μέσος οικογενειάρχης τα βλέπει κόκκινα όταν μια τυχαία επίθεση βίας σκοτώνει τη γυναίκα του και τραυματίζει σοβαρά τη κόρη του, και αποφασίζει να πάρει το νόμο (και τα όπλα) στα χέρια του και να πάρει εκδίκηση.

    Δεν έχω καμία εμπιστοσύνη στον Roth, όμως ήλπιζα ότι θα κατάφερνε τουλάχιστον να πείσει τον Willis να το πάρει λίγο στα σοβαρά. 
    Δυστυχώς, όπως είναι ολοφάνερο από το trailer που μόλις κυκλοφόρησε, ο κάποτε αγαπημένος ηθοποιός βαριέται τρελά και φαίνεται..
    Το Death Wish θα το δούμε μέσα στο χειμώνα.

    Αλέξανδρος Κυριαζής.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Death Wish trailer: Ο Bruce Willis παίρνει το νόμο στα χέρια του στο remake της κλασσικής ταινίας Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top