F The Letter for the King trailer: Το Netflix ετοιμάζει την επόμενη γενιά epic-fantasy geeks με νέα εφηβική περιπέτεια! - FilmBoy The Letter for the King trailer: Το Netflix ετοιμάζει την επόμενη γενιά epic-fantasy geeks με νέα εφηβική περιπέτεια! - FilmBoy
  • Latest News

    The Letter for the King trailer: Το Netflix ετοιμάζει την επόμενη γενιά epic-fantasy geeks με νέα εφηβική περιπέτεια!



    Το πρωτότυπο βιβλίο ανακηρύχθηκε ως το καλύτερο νεανικό Ολλανδικό μυθιστόρημα του δεύτερου μισού του 20ου αιώνα. 
    Μεταφρασμένο και στα ελληνικά ως "Γράμμα για τον Βασιλιά", το De brief voor de Koning του Tonke Dragt είναι έτοιμο να εισβάλει στο κόσμο του Netflix με την ομότιτλη τηλεοπτική σειρά.


    Ένας έφηβος εκπαιδευόμενος ιππότης λαμβάνει κρυφά ένα γράμμα στο οποίο βασίζεται η μοίρα του βασιλείου.
    Έτσι, ξεκινά ένα επικό ταξίδι για να παραδώσει το γράμμα στον βασιλιά και να μη βυθιστεί ο κόσμος στο σκοτάδι.

    Συμπαραγωγή εταιριών από διάφορες ευρωπαϊκές και όχι μόνο χώρες, το The Letter for the King έκανε τη λογική επιλογή να είναι αγγλόφωνο, με τον William Davies (Johnny English Strikes Again) να είναι υπεύθυνος της διασκευής.

    Του διεθνούς cast ηγούνται οι Amir Wilson (The Secret Garden), Gijs Blom (The Death and Life of John F. Donovan), Nathanael Saleh (Mary Poppins Returns) και η Ruby Ashbourne Serkis, κόρη του Andy Serkis που εδώ κάνει τη πρώτη της εμφάνιση, με τον πατέρα να κάνει και αυτός το πέρασμά του.

    Η σειρά προφανώς απευθύνεται σε νεαρές ηλικίες και δεν πρόκειται να ικανοποιήσει αυτούς που περιμένουν ένα νέο The Witcher ή Game of Thrones, κάτι που γίνεται ακόμα πιο ξεκάθαρο από το γεγονός πως η ελληνική εκδοχή του trailer δεν είναι απλά υποτιτλισμένη όπως συνήθως αλλά μεταγλωττισμένη!

    Σίγουρα μια καλή περίπτωση entry-level σειρά για να βάλουμε τα πιτσιρίκια μας στο κόσμο του epic fantasy με το The Letter for the King να κάνει πρεμιέρα στις 20 Μαρτίου.

    Αλέξανδρος Κυριαζής


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: The Letter for the King trailer: Το Netflix ετοιμάζει την επόμενη γενιά epic-fantasy geeks με νέα εφηβική περιπέτεια! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top