F The Secret Garden trailer: Νέα διασκευή του κλασσικού παιδικού βιβλίου μας ξαναπάει στο κήπο της μαγείας! - FilmBoy The Secret Garden trailer: Νέα διασκευή του κλασσικού παιδικού βιβλίου μας ξαναπάει στο κήπο της μαγείας! - FilmBoy
  • Latest News

    The Secret Garden trailer: Νέα διασκευή του κλασσικού παιδικού βιβλίου μας ξαναπάει στο κήπο της μαγείας!


    Είκοσι-επτά χρόνια μετά τη τελευταία -μαγική- διασκευή του κλασσικού παιδικού βιβλίου της Frances Hodgson Burnett από τα χέρια της Agnieszka Holland, ο Μυστικός Κήπος είναι έτοιμος να ξανανοίξει τις πύλες του στη νέα ταινία του Marc Munden.

    Το νέο The Secret Garden ακολουθεί τη γνωστή ιστορία της Mary Lennox, μιας θλιμμένης 10χρονης που γεννήθηκε στις Ινδία από πλούσιους Βρετανούς γονείς. 
    Όταν εκείνοι πέθαναν, η μικρή αναγκάζεται να επιστρέφει σε μια πατρίδα που δε γνώρισε ποτέ και να ζήσει στην απομονωμένη εξοχική έπαυλη του θείου Archibald Craven. 
    Παρότι η αυστηρή κυρία Medlock την κάνει τη ζωή δύσκολη, η Mary αρχίζει να ανακαλύπτει τα μυστικά του σπιτιού, μεταξύ των οποίων και τον Colin, έναν ασθενικό ξάδερφό της που βρίσκεται κλεισμένος σε μια απομακρυσμένη γωνιά του σπιτιού.



    Η εξερεύνησή της στους εξωτερικούς χώρους την φέρνει μπροστά σε μια πολύ μεγαλύτερη ανακάλυψη, έναν μυστικό κήπο κρυμμένο πίσω από τοίχους, που σύμφωνα με το μύθο, έχει θεραπευτικές ιδιότητες. 
    Μαζί με το γείτονα Dickon και τον ξάδερφό της, τα τρία παιδιά αρχίζουν να τον εξερευνούν, ανακαλύπτοντας ένα μέρος που θα αλλάξει τις ζωές όλων τους.

    Τη διασκευή έγραψε ο Jack Thorne (The Aeronauts), ενώ ερωτηματικό αποτελεί η επιλογή του τηλεοπτικού Marc Munden για τη σκηνοθεσία. 
    Πρωταγωνιστούν οι μικροί Dixie Egerickx (The Little Stranger), Edan Hayhurst και Amir Wilson (His Dark Materials) με τους Colin Firth (Mary Poppins Returns), Julie Walters (Paddington 2) και Isis Davis να τους συνοδεύουν.

    Το The Secret Garden θα δούμε (μετά την αναβολή λόγω κορωνοϊού) στα τέλη του καλοκαιριού. 
    Απολαύστε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: The Secret Garden trailer: Νέα διασκευή του κλασσικού παιδικού βιβλίου μας ξαναπάει στο κήπο της μαγείας! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top