F The Last Vermeer trailer: O Guy Pearce κατηγορείται για συνέργεια με τους Ναζί, στο δραματικό θρίλερ της Sony - FilmBoy The Last Vermeer trailer: O Guy Pearce κατηγορείται για συνέργεια με τους Ναζί, στο δραματικό θρίλερ της Sony - FilmBoy
  • Latest News

    The Last Vermeer trailer: O Guy Pearce κατηγορείται για συνέργεια με τους Ναζί, στο δραματικό θρίλερ της Sony


    Είναι δισεκατομμυριούχος και ιδιοκτήτης του consortium The Friedkin Group, είναι πιλότος και κασκαντέρ, σε λίγες ημέρες (σύμφωνα με τα δημοσιεύματα) θα είναι ο ιδιοκτήτης της ποδοσφαιρικής ομάδας της Roma, είναι κινηματογραφικός παραγωγός και, επειδή είχε πολύ ελεύθερο χρόνο, αποφάσισε να σκηνοθετήσει και μια ταινία! 
    Είναι ο Dan Friedkin και αυτό είναι το The Last Vermeer.

    Βασισμένη σε πραγματικά γεγονότα, η ταινία μας πάει στη μεταπολεμική Ολλανδία. 
    Ο Joseph Piller έχει αναλάβει μαζί με τη βοηθό του να ερευνούν υποθέσεις κλεμμένων έργων τέχνης από τους Ναζί. 
    Οι έρευνές του τον οδηγούν στον Han van Meegeren, έναν ζωγράφο που κατηγορείται πως πούλησε στον Hermann Göring έναν πίνακα του Vermeer. 
    Παρότι τα στοιχεία είναι εναντίον του, ο Piller νοιώθει πως κάτι άλλο κρύβεται από πίσω και ο van Meegeren είναι πραγματικά αθώος και προσπαθεί να το αποδείξει.



    Το σενάριο έχουν γράψει οι John Orloff (Anonymous), Mark Fergus & Hawk Ostby (Children of Men) βασισμένοι στο βιβλίο του Jonathan Lopez και πρωταγωνιστούν οι Claes Bang (The Square), Vicky Krieps (Phantom Thread) και ο Guy Pearce (Spinning Man).

    Το The Last Vermeer έχει ήδη προβληθεί στα φεστιβάλ Telluride και Toronto με αρκετά καλές κριτικές και το Μάιο ήταν προγραμματισμένο να βγει στις αίθουσες από την Sony Pictures Classics όμως έπεσε και αυτό θύμα του κορωνοϊού με αποτέλεσμα προς το παρόν να αποσυρθεί από το καλεντάρι... μέχρι νεοτέρας.

    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: The Last Vermeer trailer: O Guy Pearce κατηγορείται για συνέργεια με τους Ναζί, στο δραματικό θρίλερ της Sony Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top