F The Square trailer: Ο Σουηδός θριαμβευτής των Καννών είναι ...θεότρελος! - FilmBoy The Square trailer: Ο Σουηδός θριαμβευτής των Καννών είναι ...θεότρελος! - FilmBoy
  • Latest News

    The Square trailer: Ο Σουηδός θριαμβευτής των Καννών είναι ...θεότρελος!


    Το πρώτο διεθνές trailer της αριστουργηματικής ταινίας του Ruben Östlund, η οποία κέρδισε το Χρυσό Φοίνικα στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών φέτος, είναι εδώ.

    Στο The Square, ο Claes Bang πρωταγωνιστεί ως διευθυντής ενός μουσείου σύγχρονης τέχνης στη Σουηδία, αλλά όταν του κλέβουν το κινητό ξεκινά μια σειρά από γεγονότα που τον οδηγούν σε μια υπαρξιακή κρίση. 
    Υπάρχουν τόσες πολλές τρελές, αστείες, κινηματογραφικά εκπληκτικές εικόνες στο trailer που σε κάνουν σχεδόν να αποδεχθείς το πόσο δίκαια βγήκε νικητής στις Κάννες, χωρίς καν να δεις τη ταινία!

    Στο cast βρίσκουμε και τους Elisabeth Moss, Dominic West, Terry Notary (ως πίθηκο!) και Christopher Læssø

    Το The Square θα προβληθεί στην Αμερική στις 27 Οκτωβρίου, ενώ αυτή τη στιγμή, είναι προγραμματισμένο για την Ελλάδα για τις 7 Δεκεμβρίου (ενδέχεται να αλλάξει).


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: The Square trailer: Ο Σουηδός θριαμβευτής των Καννών είναι ...θεότρελος! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top