F Fast & Furious 9 trailer: Γκάζια, μούσκουλα και δράση που αψηφά τους νόμους της φυσικής, μέχρι να σβήσει ο ήλιος! - FilmBoy Fast & Furious 9 trailer: Γκάζια, μούσκουλα και δράση που αψηφά τους νόμους της φυσικής, μέχρι να σβήσει ο ήλιος! - FilmBoy
  • Latest News

    Fast & Furious 9 trailer: Γκάζια, μούσκουλα και δράση που αψηφά τους νόμους της φυσικής, μέχρι να σβήσει ο ήλιος!


    Είναι αδιανόητο και μόνο στην ιδέα πως μια ταινία σαν το The Fast and the Furious του Rob Cohen γέννησε ένα franchise που κοντεύει να κλείσει τα 20 του χρόνια! 
    Κι όμως, χάρη σε έξυπνες ανανεώσεις στο ύφος και το cast, η Fast Saga συνεχίζει και δε φαίνεται να βάζει πουθενά φρένο, με την 9η ταινία της κεντρικής σειράς και 10η συνολικά να είναι έτοιμη για να εισβάλει στις αίθουσες.

    Ο Dom Toretto ζει μια ήσυχη ζωή μαζί με την Leti και τον γιο τους, τον μικρό Brian, όμως γνωρίζει καλά ότι ο κίνδυνος πάντα θα καραδοκεί στον ορίζοντα. 
    Αυτή τη φορά, η απειλή θα αναγκάσει τον Dom να αντιμετωπίσει τις αμαρτίες του παρελθόντος του, αν θέλει να σώσει τους αγαπημένους του ανθρώπους. 
    Η ομάδα του συγκεντρώνεται ξανά, αυτή τη φορά με σκοπό να σταματήσει μια συνωμοσία παγκοσμίων διαστάσεων, στην οποία ηγείται ο πιο ικανός δολοφόνος και ο πιο δεινός οδηγός που έχει αντιμετωπίσει ποτέ. 
    Αυτός ο άνδρας τυχαίνει να είναι ο ξεχασμένος αδερφός του Dom, ο Jakob που συνεργάζεται με τη παλιά τους αντίζηλο, Cipher.

    Το βασικό cast των Vin Diesel, Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Chris "Ludacris" Bridges και Nathalie Emmanuel επιστρέφει. 
    Απ' αυτό, απουσιάζει ο Dwayne Johnson, όμως το κενό αναπληρώνεται από την επανεμφάνιση των Jordana Brewster, Sung Kang, Charlize Theron, Helen Mirren και Lucas Black, ενώ στο ρόλο του Jakob βρίσκουμε τον John Cena (Playing With Fire).

    Με τον Chris Morgan απασχολημένο στο Hobbs & Shaw, το σενάριο έγραψε ο νέος και ηλικιακά αλλά και στο franchise, Daniel Casey (Kin), ενώ στη σκηνοθεσία επιστρέφει ο Justin Lin που μας είχε δώσει τα F&F 3-6.

    Αδυνατώντας να βρει κάποιο νέο λογοπαίγνιο για τον τίτλο, το Fast & Furious 9 ή απλά F9 ήταν αρχικά προγραμματισμένο να βγει στις αίθουσες τον Απρίλιο του 2019! Μια καθυστέρηση στα γυρίσματα το έστειλε ένα χρόνο αργότερα, με αποτέλεσμα να πέσει πάνω στον κορωνοϊό, η πρεμιέρα του να αναβληθεί ξανά και ξανά, και να καταλήξει για τα τέλη Ιουνίου 2021!
    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Fast & Furious 9 trailer: Γκάζια, μούσκουλα και δράση που αψηφά τους νόμους της φυσικής, μέχρι να σβήσει ο ήλιος! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top