F Blumhouse & Universal ετοιμάζουν ένα νέο remake του The Thing βασισμένοι σε νέο υλικό! - FilmBoy Blumhouse & Universal ετοιμάζουν ένα νέο remake του The Thing βασισμένοι σε νέο υλικό! - FilmBoy
  • Latest News

    Blumhouse & Universal ετοιμάζουν ένα νέο remake του The Thing βασισμένοι σε νέο υλικό!


    Παρότι αρχικά θάφτηκε, το The Thing του John Carpenter αναδείχτηκε σε ένα από τα κλασσικότερα sci-fi horror στην ιστορία του σινεμά. 
    Η ταινία ήταν βασισμένη στη νουβέλα Who Goes There? του John W. Campbell που εκδόθηκε το 1938. 
    Αυτό που κανείς μέχρι πριν λίγα χρόνια δεν ήξερε είναι πως η έκδοση που βγήκε σε κυκλοφορία ήταν "κομμένη" για άγνωστους λόγους, και το 2018 κατά τύχη βρέθηκε το χειρόγραφο του ολοκληρωμένου βιβλίου!

    Λίγους μήνες αργότερα, η νέα έκδοση με τίτλο Frozen Hell βγήκε στα βιβλιοπωλεία με περίπου 45 επιπλέον σελίδες σε σχέση με το το πρωτότυπο και μια εντελώς διαφορετική εισαγωγή.




    Όπως καταλαβαίνετε αυτό ήταν βούτυρο στο ψωμί των παραγωγών που έσπευσαν να εξασφαλίσουν τα δικαιώματα, με τις πληροφορίες του Bloody Disgusting να αναφέρουν πως Blumhouse και Universal έχουν ήδη ανοίξει τα πορτοφόλια τους και έχουν βάλει μπρος τη κινηματογραφική διασκευή.

    Είμαι απ' αυτούς που το prequel του 2011 δεν τους φάνηκε και τόοοοοσο κακό, αλλά σίγουρα ελπίζω η νέα έκδοση να βρίσκεται αρκετά σκαλιά πιο πάνω.

    Αλέξανδρος Κυριαζής
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Blumhouse & Universal ετοιμάζουν ένα νέο remake του The Thing βασισμένοι σε νέο υλικό! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top