F The Outsider trailer: Ben Mendelsohn και Jason Bateman στη νέα σειρά του HBO που βασίζεται σε μυθιστόρημα του Stephen King! - FilmBoy The Outsider trailer: Ben Mendelsohn και Jason Bateman στη νέα σειρά του HBO που βασίζεται σε μυθιστόρημα του Stephen King! - FilmBoy
  • Latest News

    The Outsider trailer: Ben Mendelsohn και Jason Bateman στη νέα σειρά του HBO που βασίζεται σε μυθιστόρημα του Stephen King!


    Αυτή τη στιγμή βρίσκονται σε διαδικασία παραγωγής πάνω από 20 projects βασισμένα σε έργα του Stephen King και αν κάτσουμε να θυμηθούμε και αυτά που έχουμε ήδη δει μόνο τη τελευταία πενταετία, θα χάσουμε το μέτρημα. 
    Ένα απ΄ αυτά που θα δούμε το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα είναι η μίνι-σειρά The Outsider που έρχεται μέσα από το HBO.

    Η βασισμένη στο ομότιτλο μυθιστόρημα ιστορία μας πάει στην Flint City, εκεί όπου ένας δάσκαλος κατηγορείται για το βιασμό και την αποτρόπαια δολοφονία ενός 11χρονου αγοριού. 
    Ο ντετέκτιβ Ralph Anderson που αναλαμβάνει την υπόθεση βρίσκεται αντιμέτωπος με άκρως αντικρουόμενα στοιχεία, που τον κάνουν να ζητήσει τη βοήθεια της Holly Gibney, μιας ανορθόδοξης ιδιωτικής ερευνήτριας με την ελπίδα να εξηγήσει τα ανεξήγητα.

    Δημιουργός της σειράς είναι ο Richard Price (The Night Of) και πρωταγωνιστούν οι Ben Mendelsohn (Captain Marvel), Cynthia Erivo (Harriet), Jason Bateman (Ozark), Bill Camp (The Looming Tower), Mare Winningham (Geostorm), Paddy Considine (Journeyman), Julianne Nicholson (I, Tonya), Yul Vazquez (Midnight, Texas) και Jeremy Bobb (The Son).

    Το The Outsider θα έχει διάρκεια 10 επεισοδίων με τη πρεμιέρα να έχει κλειδώσει για τις 12 Ιανουαρίου. 
    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: The Outsider trailer: Ben Mendelsohn και Jason Bateman στη νέα σειρά του HBO που βασίζεται σε μυθιστόρημα του Stephen King! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top