F The Son trailer: Η νέα σειρά του AMC είναι γουέστερν με πρωταγωνιστή τον Pierce Brosnan! - FilmBoy The Son trailer: Η νέα σειρά του AMC είναι γουέστερν με πρωταγωνιστή τον Pierce Brosnan! - FilmBoy
  • Latest News

    The Son trailer: Η νέα σειρά του AMC είναι γουέστερν με πρωταγωνιστή τον Pierce Brosnan!


    Το είδος του γουέστερν ανήκει στα πιο αγαπημένα του καναλιού AMC, αφού πολλές από τις σειρές του το κρύβουν έστω και σε εναλλακτικές εκδοχές. 
    Τη περασμένη σεζόν ολοκληρώθηκε η πιο γνήσια μορφή του, το Hell on Wheels και όπως ήταν αναμενόμενο, θα έπρεπε να βρεθεί ο αντικαταστάτης. 
    Θα τα καταφέρει όμως το The Son;

    Η σειρά βασίζεται στο ομότιτλο μυθιστόρημα του Philipp Meyer (American Rust) και μας διηγείται την εποποιία της οικογένειας McCullough. 
    Ο Eli McCullough ήταν μικρό παιδί όταν μια ομάδα από Ινδιάνους Comanche επιτίθενται στο σπιτικό της οικογένειά του στο Τέξας σκοτώνοντας τη μητέρα του και την αδερφή του, και παίρνοντας τον ίδιο ως αιχμάλωτο. 

    Παρά τα βασανιστήρια, ο Eli προσαρμόζεται στο τρόπο ζωής τους, μαθαίνει τη γλώσσας και τα ήθη του, αλλάζει το όνομά του και πολεμάει μαζί τους έναντι όχι μόνο των άλλων φυλών Ινδιάνων αλλά και των λευκών. 
    Όταν όμως οι αρρώστιες και η πείνα αφανίζουν τη φυλή, ο Eli μένει μόνος σε ένα κόσμο όπου δεν ανήκει πουθενά. 

    Εξήντα χρόνια αργότερα, ο Eli έχει δημιουργήσει μια κτηνοτροφική αυτοκρατορία και μαζί με το γιο του και την εγγονή του, προσπαθούν να τη διατηρήσουν από τις επιθέσεις ληστών.

    Δημιουργοί της σειράς είναι οι Brian McGreevy & Lee Shipman (Hemlock Grove) σε συνεργασία με τον ίδιο τον Meyer
    Τον πιλότο ανέλαβε να σκηνοθετήσει ο Tom Harper (The Woman in Black 2: Angel of Death) με τους Pierce Brosnan, Henry Garrett, Shane Graham, Sydney Lucas, Paola Nuñez, Zahn McClarnon, Electra Avellan, Caleb Burgess και Natan Cruz να πρωταγωνιστούν.

    Το The Son κάνει πρεμιέρα στις 8 Απριλίου.
    Δείτε τα trailers.

    Αλέξανδρος Κυριαζής.




    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: The Son trailer: Η νέα σειρά του AMC είναι γουέστερν με πρωταγωνιστή τον Pierce Brosnan! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top