F Spinning Out trailer: Η Kaya Scodelario και το επαγγελματικό πατινάζ στη νέα σειρά του Netflix - FilmBoy Spinning Out trailer: Η Kaya Scodelario και το επαγγελματικό πατινάζ στη νέα σειρά του Netflix - FilmBoy
  • Latest News

    Spinning Out trailer: Η Kaya Scodelario και το επαγγελματικό πατινάζ στη νέα σειρά του Netflix


    Έχοντας εργαστεί στις σεναριογραφικές ομάδες σειρών όπως τα Mr. Mercedes, The Arrangement και Agent X, η Samantha Stratton είναι έτοιμη για το επόμενο βήμα, παρουσιάζοντας τη δική της δημιουργία, το Spinning Out.

    Η ιστορία μας βάζει στο κόσμο του επαγγελματικού πατινάζ. 

    Μια άτυχη πτώση απειλεί την καριέρα της Κατ Μπέικερ και όταν παρουσιάζεται η ευκαιρία να κυνηγήσει το όνειρό της και να φτάσει στους Ολυμπιακούς, την αρπάζει, ρισκάροντας όμως να χάσει τα πάντα. 
    Αναγκασμένη για πρώτη φορά να αγωνιστεί ζευγάρι με ένα "κακό παιδί", η Κατ παλεύει με τους προσωπικούς της δαίμονες και έρχεται αντιμέτωπη με δύσκολες καταστάσεις τόσο εντός όσο και εκτός τερέν.

    Πρωταγωνιστούν οι Kaya Scodelario (Crawl), January Jones (The Last Man on Earth), Willow Shields (The Hunger Games), Sarah Wright (Αmerican Μade), Johnny Weir (Zoolander 2), Will Kemp και Evan Roderick (Arrow).

    Τα 10 επεισόδια του Spinning Out θα ανέβουν στο Netflix τη 1η Ιανουαρίου. 

    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής
     

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Spinning Out trailer: Η Kaya Scodelario και το επαγγελματικό πατινάζ στη νέα σειρά του Netflix Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top