F Mr. Mercedes trailer: Αλήθεια, έμεινε βιβλίο του Stephen King χωρίς να γίνει σειρά (ή ταινία); - FilmBoy Mr. Mercedes trailer: Αλήθεια, έμεινε βιβλίο του Stephen King χωρίς να γίνει σειρά (ή ταινία); - FilmBoy
  • Latest News

    Mr. Mercedes trailer: Αλήθεια, έμεινε βιβλίο του Stephen King χωρίς να γίνει σειρά (ή ταινία);


    Φαίνεται πώς ο Stephen King θα ‘φορεθεί’ πολύ φέτος.
    Ακόμα και δίκτυα που δεν το συνήθιζαν, θα ακολουθήσουν τη μόδα των σειρών θρίλερ, όπως το AT & T.

    Το πρόσφατο μυθιστόρημα του Stephen King, Mr. Mercedes, προσαρμόζεται σε μια σειρά, με αξιόπιστα ονόματα πίσω και μπροστά από την κάμερα, όπως ο δημιουργός του Big Little Lies, David E. Kelley και ο Brendan Gleeson ως πρωταγωνιστής.

    Ο Gleeson παίζει έναν συνταξιούχο ντετέκτιβ, τον οποίο αρχίζει να κοροϊδεύει ένας μυστηριώδης serial killer που ποτέ δεν έπιασε, προκαλώντας τον να μπει σε μια δίνη εμμονής και παράνοιας. 
    Ο Scott Lawrence παίζει τον πρώην συνεργάτη του Gleeson, ο οποίος τον παροτρύνει να αφήσει την υπόθεση, ενώ η Mary-Louise Parker και ο Jharrel Jerome εμφανίζονται σε υποστηρικτικούς ρόλους.

    Περιέργως, η ταυτότητα του δολοφόνου είναι γνωστή από το trailer κιόλας, και τον υποδύεται ο Harry Treadaway του Penny Dreadful.

    Δεν έχω διαβάσει το βιβλίο (τώρα αρχίζω το Παζάρι των Κακών Ονείρων πριν συνεχίσω με τον αγαπημένο μου Dean Koontz), αλλά ο Gleeson είναι ένας συναρπαστικός ηθοποιός και είμαι περίεργος που θα πάει αυτή η σχέση του με τον δολοφόνο.

    Αυτή η παραγωγή έχει και μια τραγική λεπτομέρεια, καθώς το ρόλο του κακού θα έπαιζε ο αδικοχαμένος Anton Yelchin.

    Τα 10 επεισόδια της 1ης σεζόν θα ξεκινήσουν στις 9 Αυγούστου.
    Το trailer μόλις κυκλοφόρησε.

    Horrorant.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Mr. Mercedes trailer: Αλήθεια, έμεινε βιβλίο του Stephen King χωρίς να γίνει σειρά (ή ταινία); Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top