F The Last Man on Earth trailer: Ο Will Forte είναι ο τελευταίος άνθρωπος στη Γη - FilmBoy The Last Man on Earth trailer: Ο Will Forte είναι ο τελευταίος άνθρωπος στη Γη - FilmBoy
  • Latest News

    The Last Man on Earth trailer: Ο Will Forte είναι ο τελευταίος άνθρωπος στη Γη


    Τι άλλο θα μας επιφυλάξει η νέα σεζόν στην καλωδιακή τηλεόραση; 

    Μετά από διάφορες μεταφορές ταινιών, μεταφορές άλλων σειρών με Αμερικάνους ηθοποιούς, μεταφορές βιβλίων, μεταφορές κόμικ, πρωτότυπα σενάρια, σίκουελ και πρίκουελ, θρίλερ, δυστοπίες, συντέλειες και διαβολικά μωρά ... έρχεται η σειρά με έναν και μόνο ηθοποιό και πρωταγωνιστή!

    Ο Will Forte (Nebraska) λοιπόν θα πρωταγωνιστήσει (χωρίς κανένα ανταγωνισμό) στη νέα παραγωγή του FOX, The Last Man on Earth

    Τον πιλότο σκηνοθέτησαν οι τύποι από το Lego Movie, ενώ ο ίδιος ο Forte είναι ο δημιουργός του.

    Με ολίγον από το Ι Am Legend και δόσεις από Hangover, το τρέιλερ φαίνεται αρκετά εμπνευσμένο καθώς μας δείχνει τον ήρωα στην ξεχωριστή πλεόν καθημερινότητά του, να κάνει όλα αυτά που ονειρευόμαστε, αλλά θα κάναμε μόνο αν δεν μας έβλεπε κανείς.

    Έτσι, ο Phil Miller μιλάει από το κέντρο του γηπέδου, αγοράζει ότι θέλει από το σουπερμάρκετ και παίρνει διάσημους πίνακες για το σπίτι του. 
    Για πόσο όμως είναι διασκεδαστικό να κάνεις ότι θέλεις και πότε αρχίζει να σου λείπει η ανθρώπινη επαφή;
     

    Η αστεία εκδοχή της νέας σειράς σίγουρα αποφορτίζει το έντονα δραματικό στοιχείο. 
    Απομένει να δούμε πόσο ενδιαφέρον θα έχει να παρακολουθούμε μόνο έναν ηθοποιό σε ένα ιδιότυπο reality που διαδραματίζεται στο κοντινό 2022.
     

    Η ιδέα του μόνου πρωταγωνιστή αναβιώθηκε πέρα από το Ι Am legend, στις 127 ώρες και το Buried
    Άλλοτε τίμια και άλλοτε με διάφορα κόλπα (αναδρομές, μνήμες του ήρωα) η ιστορία διατηρεί το ενδιαφέρον της.
     

    Ωστόσο, να υπενθυμίσουμε ότι το πιθανό μελλοντικό «πρόβλημα» κάποιου συνανθρώπου μας απασχόλησε ήδη από το 1924 (!) στη βωβή ταινία «Ο τελευταίος άνθρωπος πάνω στη Γη». 

    Αντίστοιχα, το 1964 βγήκε ιταλική ταινία με τον ίδιο τίτλο βασισμένη στο μυθιστόρημα του ’54, I Am Legend.
     

    Για να δούμε λοιπόν αν η πιο σύγχρονη ματιά έχει να πει κάτι καινούριο στα ερωτήματα τι κάνει ο τελευταίος άνθρωπος πάνω στη γη, πώς και γιατί συνέβη αυτό και γιατί αυτός και όχι κάποιος άλλος.

    Τι λέτε για το τρέιλερ;

    Σοφία Μπαγατέλα.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: The Last Man on Earth trailer: Ο Will Forte είναι ο τελευταίος άνθρωπος στη Γη Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top