F Mulan trailer: Η θρυλική Κινέζα πολεμίστρια έρχεται στο νέο live-action remake της Disney - FilmBoy Mulan trailer: Η θρυλική Κινέζα πολεμίστρια έρχεται στο νέο live-action remake της Disney - FilmBoy
  • Latest News

    Mulan trailer: Η θρυλική Κινέζα πολεμίστρια έρχεται στο νέο live-action remake της Disney

    Φαίνεται πως η Disney θέλει μέχρι τα Χριστούγεννα να αποκαλύψει τα δυνατά της χαρτιά για το υπόλοιπο της σεζόν, με προφανή σκοπό τα trailers να παίζουν ακατάπαυστα στις αίθουσες την εορταστική περίοδο που κατά παράδοση γεμίζουν από θεατές του target group της. Έτσι, μόλις δύο μέρες μετά το Black Widow, κατέφθασε και το ολοκληρωμένο trailer του Mulan.

    Όταν ο αυτοκράτορας της Κίνας εκδίδει διάταγμα ότι ένας άντρας ανά οικογένεια πρέπει να υπηρετήσει στον Αυτοκρατορικό Στρατό για να υπερασπιστεί τη χώρα από τους βόρειους εισβολείς, η Hua Mulan, η μεγαλύτερη κόρη ενός τιμημένου πολεμιστή, μπαίνει μπροστά για να πάρει τη θέση του ασθενή πατέρα της. Υποδυόμενη τον άνδρα, δοκιμάζει τις δυνάμεις της σε κάθε βήμα της πορείας και πρέπει να αξιοποιήσει την εσωτερική της δύναμη και να ανακαλύψει τις πραγματικές της δυνατότητες. Μέσα από ένα επικό ταξίδι, θα μετατραπεί σε τιμημένο πολεμιστή και θα κερδίσει το σεβασμό ενός ευγνώμονου έθνους... και ενός περήφανου πατέρα.

    Το σενάριο των Rick Jaffa & Amanda Silver (Rise of the Planet of the Apes) αναβιώνει την animated ταινία του 1998 προσθέτοντας στοιχεία από το Κινέζικο μύθο της ηρωίδας. Στη σκηνοθεσία βρίσκουμε την Niki Caro (The Zookeeper's Wife) και στο πρωταγωνιστικό ρόλο την Yifei Liu (Outcast), ενώ δίπλα της θα δούμε τους Donnie Yen (Rogue One), Gong Li (Coming Home), Jason Scott Lee (Seventh Son), Yoson An (Mortal Engines), Tzi Ma (Skyscraper) και τον Jet Li (The Mummy: Tomb of the Dragon Emperor) που επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη μετά από αρκετά χρόνια απουσίας.

    Το Mulan θα δούμε στις 26 Μαρτίου. Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής




    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Mulan trailer: Η θρυλική Κινέζα πολεμίστρια έρχεται στο νέο live-action remake της Disney Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top