F Στα σκαριά το νέο Planet of the Apes με τον σκηνοθέτη-(δυσάρεστη) έκπληξη! - FilmBoy Στα σκαριά το νέο Planet of the Apes με τον σκηνοθέτη-(δυσάρεστη) έκπληξη! - FilmBoy
  • Latest News

    Στα σκαριά το νέο Planet of the Apes με τον σκηνοθέτη-(δυσάρεστη) έκπληξη!


    Αν και προσωπικά δε βρήκα το War αντάξιο των Rise και Dawn, η νέα τριλογία του Planet of the Apes ήταν αναμφισβήτητα ένα δείγμα αξιόλογου εμπορικού σινεμά με την Fox να βρίσκει το τρόπο όχι απλά να αναβιώσει μια "παλιακή" ιστορία αλλά και να αποτινάξει τη ρετσινιά του ανεκδιήγητου remake του Tim Burton.

    Μπορεί η ιστορία του Ceasar να έφτασε στο τέλος της, όμως η Fox, υπό την ηγεσία της Disney πλέον, φαίνεται πως δεν έχει σκοπό να αφήσει την ip να ξεθωριάσει και σύμφωνα με τις πληροφορίες του Deadline έχει βάλει ήδη στα σκαριά μία νέα ταινία.

    Το ερώτημα του ενός εκατομμυρίου, το οποίο προς το παρόν δεν έχει απάντηση, είναι αν αυτή θα είναι ένα άμεσο sequel του War ή θα έχουμε ένα νέο reboot. 

    Αν και θεωρώ τη περίπτωση ενός τόσο γρήγορου νέου reboot αυτοκαταστροφική, τίποτα δεν αποκλείεται, με το σενάριο ωστόσο ενός sequel/soft reboot δηλαδή μιας νέας ιστορίας, ανεξάρτητης από τον Ceasar, που όμως λαμβάνει χώρα στο ίδιο σύμπαν με τη προηγούμενη τριλογία, να μου ακούγεται πιο ρεαλιστικό.

    Παρότι η ταινία βρίσκεται σε πολύ αρχικά στάδια προετοιμασίας, φαίνεται πως ο άνθρωπος που θα κρατάει τα ηνία της έχει ήδη βρεθεί και δυστυχώς τα νέα δεν είναι ιδιαίτερα ευχάριστα, με αυτόν να είναι ο Wes Ball, σκηνοθέτης της πολύ μέτριας τριλογίας The Maze Runner, δείχνοντας εκ των προτέρων τη διάθεση των παραγωγών να κατεβάσουν τον πήχη.

    Νεότερα προσεχώς...

    Αλέξανδρος Κυριαζής
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Στα σκαριά το νέο Planet of the Apes με τον σκηνοθέτη-(δυσάρεστη) έκπληξη! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top