F Seventh Son trailer: Ο Jeff Bridges πολεμά δράκους, τέρατα και τη Julianne Moore - FilmBoy Seventh Son trailer: Ο Jeff Bridges πολεμά δράκους, τέρατα και τη Julianne Moore - FilmBoy
  • Latest News

    Seventh Son trailer: Ο Jeff Bridges πολεμά δράκους, τέρατα και τη Julianne Moore


    Ποιος το περίμενε ότι ο Dude θα κατέληγε να κάνει το μέντορα σε κάθε νέο αστεράκι του Hollywood.

    Πρώτα ήταν η Hailee Steinfeld στο True Grit, σε λίγο θα δούμε τον Ryan Reynolds στο R.I.P.D. και τώρα ο Ben Barnes στο Seventh Son, του οποίου το trailer μόλις κυκλοφόρησε.

    Στην action fantasy του Sergei Bodrov, ο Jeff Bridges εκπαιδεύει ένα παιδί που γεννήθηκε την έβδομη ημέρα της έβδομης εβδομάδας και είναι ο έβδομος γιος …ή κάτι τέτοιο.

    Αλλά ως επί το πλείστον, ο Jeff Bridges πολεμάει τους πάντες και τα πάντα, τουλάχιστον σύμφωνα με αυτό το πρώτο και γεμάτο δράση trailer.

    Η ταινία βασίζεται στην επιτυχημένη εμπορικά σειρά βιβλίων Last Apprentice, του συγγραφέα Joseph Delaney, και σαφώς προωθείται ως η πρώτη ενός franchise.

    Μαζί με τον Bridges και τον Barnes, παίζουν η Julianne Moore, η Alicia Vikander, η Antje Traue, η Olivia Williams και ο Kit Harrington.

    Το Seventh Son κάνει πρεμιέρα στις ΗΠΑ στις 17 Ιανουαρίου 2014 και στην Ελλάδα στις 20 Φεβρουαρίου 2014 από τη Village.


    Δείτε το trailer στη συνέχεια και αφήστε τα σχόλια σας.


     
    Seventh Son trailer από FilmBoy-gr
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Seventh Son trailer: Ο Jeff Bridges πολεμά δράκους, τέρατα και τη Julianne Moore Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top