F Tag trailer: Ο Jeremey Renner παίζει το πιο χαζό παιχνίδι ever! - FilmBoy Tag trailer: Ο Jeremey Renner παίζει το πιο χαζό παιχνίδι ever! - FilmBoy
  • Latest News

    Tag trailer: Ο Jeremey Renner παίζει το πιο χαζό παιχνίδι ever!


    Έχω σπάσει το κεφάλι μου να θυμηθώ πως λέγαμε το παιχνίδι που παίζαμε μικροί σε στιγμές άκρατης βλακείας, που απλά προσπαθούσαμε να ακουμπήσουμε τον άλλον ώστε ο τελευταίος που δε θα προλάβαινε να πιάσει κάποιον θα έχανε, αλλά η μνήμη μου δε με βοηθάει.

    Εν πάση περιπτώσει, αυτό ακριβώς το παιδικό παιχνίδι στα αγγλικά λέγεται tag και όταν το παίζουν ένα τσούρμο πιτσιρίκια είναι χαριτωμένο, όμως τι γίνεται όταν το συνεχίζουν μέχρι τα σαράντα τους;

    Αυτό ακριβώς έκανε μια παρέα από την Ουάσιγκτον που παρότι τα χρόνια περνούσαν, κάθε χρόνο, δέκα φίλοι συναντιόνταν για να ξανανιώσουν παιδιά και να παίξουν tag. 
    Η ιστορία τους έφτασε μέχρι την Wall Street Journal, απ’ όπου την ψάρεψαν οι Will Ferrell και Jack Black και αποφάσισαν να την μεταφέρουν στη μεγάλη οθόνη.

    Το project έκτοτε άλλαξε χέρια, με το Tag να είναι έτοιμο να ξαμοληθεί στις αίθουσες και παρά το μάλλον χαζό premise, η ταινία μοιάζει πραγματικά αστεία.

    Το σενάριο έχουν γράψει οι Rob McKittrick (Waiting...) και Mark Steilen (The Settlement) με τον Jeff Tomsic (This Is Not Happening) να βρίσκεται στη καρέκλα του σκηνοθέτη και τους Ed Helms, Jake Johnson, Hannibal Buress, Jon Hamm, Jeremy Renner, Annabelle Wallis, Isla Fisher, Rashida Jones και Leslie Bibb να πρωταγωνιστούν.
    Δείτε το trailer…

    Αλέξανδρος Κυριαζής.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Tag trailer: Ο Jeremey Renner παίζει το πιο χαζό παιχνίδι ever! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top