F Come As You Are trailer: Οίκος ανοχής για άτομα με ειδικές ανάγκες! - FilmBoy Come As You Are trailer: Οίκος ανοχής για άτομα με ειδικές ανάγκες! - FilmBoy
  • Latest News

    Come As You Are trailer: Οίκος ανοχής για άτομα με ειδικές ανάγκες!


    Γνωστή για τις ιδιαίτερες και "ατρόμητες" επιλογές της, η Samuel Goldwyn Films έδωσε στη δημοσιότητα το trailer του Come As You Are.

    Remake του βελγικού Hasta la Vista που είδαμε και στην Ελλάδα την άνοιξη του 2013, το Come As You Are μας διηγείται την αληθινή ιστορία τριών νεαρών ανδρών, ο καθένας με τη δική του αναπηρία, που ζουν αναγκαστικά απόλυτα βασισμένοι ακόμα στους γονείς τους, και αποφασίζουν πως πρέπει επιτέλους να μην επιβιώνουν απλά αλλά να ικανοποιήσουν και τις δικές τους... ανάγκες. 
    Έτσι λοιπόν όταν ανακαλύπτουν πως στο Μόντρεαλ υπάρχει ένας οίκος ανοχής που "εξυπηρετεί" άτομα με ειδικές ανάγκες, νοικιάζουν ένα βανάκι και με τη βοήθεια μιας νοσοκόμας που αναλαμβάνει να το οδηγεί, ξεκινούν το μακρινό ταξίδι προς την ευτυχία!

    Όπως ακριβώς και το πρωτότυπο φιλμ, το Come As You Are είχε μια ιδιαίτερα επιτυχημένη φεστιβαλική πορεία κερδίζοντας μπόλικα βραβεία κοινού, και από το Φεβρουάριο θα βγει στις αίθουσες.

    Τη διασκευή του σεναρίου έχει γράψει ο Erik Linthorst (High School) και το σκηνοθέτησε ο Richard Wong
    Πρωταγωνιστούν οι Grant Rosenmeyer (Money Monster), Hayden Szeto (Truth or Dare), Ravi Patel (Long Shot), Gabourey Sidibe (Grimsby) και η Janeane Garofalo (Wet Hot American Summer).

    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Come As You Are trailer: Οίκος ανοχής για άτομα με ειδικές ανάγκες! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top