F A Million Little Pieces trailer: Ο Aaron Taylor-Johnson είναι βουτηγμένος στις εξαρτήσεις - FilmBoy A Million Little Pieces trailer: Ο Aaron Taylor-Johnson είναι βουτηγμένος στις εξαρτήσεις - FilmBoy
  • Latest News

    A Million Little Pieces trailer: Ο Aaron Taylor-Johnson είναι βουτηγμένος στις εξαρτήσεις


    Το 2003 ο επιχειρηματίας James Frey κυκλοφορεί το πρώτο του βιβλίο, το αυτοβιογραφικό A Million Little Pieces στο οποίο διηγούνταν τη περιπέτειά του με τους εθισμούς και τα 12 βήματα για την απεξάρτησή του. 
    Παρότι το ίδιο το βιβλίο δεν πήρε και τόσο καλές κριτικές, το γεγονός πως ήταν αληθινή ιστορία το έκανε αρκετά διάσημο, με τον συγγραφέα να περιφέρεται από εκπομπή σε εκπομπή μιλώντας γι' αυτό.

    Έλα όμως που κάποιοι δημοσιογράφοι το έψαξαν λίγο παραπάνω και όπως αποδείχτηκε, παρότι το βιβλίο ήταν βασισμένο σε προσωπικά γεγονότα, ήταν κατά βάση φανταστικό, με το λογοτεχνικό κόσμο να το αποκηρύσσει και την Warner Bros που είχε αγοράσει τα δικαιώματα διασκευής του, να το βάζει στο συρτάρι.

    Το 2017 κι ενώ το project θεωρούνταν νεκρό, το ζευγάρι Sam Taylor-Johnson (Fifty Shades of Grey) και Aaron Taylor-Johnson (Outlaw King) εξασφάλισαν τα δικαιώματα και το ξανάβαλαν μπρος, με την πρώτη να κάθεται στη καρέκλα του σκηνοθέτη, τον δεύτερο να παίρνει τον πρωταγωνιστικό ρόλο και να συνεργάζονται στη συγγραφή του σεναρίου και τη παραγωγή.

    Το A Million Little Pieces έκανε παγκόσμια πρεμιέρα στο προηγούμενο φεστιβάλ του Toronto, παίρνοντας ανάμεικτες κριτικές και μέσα στον επόμενο μήνα θα βγει στις αμερικάνικες αίθουσες.

    Συμπρωταγωνιστούν οι Billy Bob Thornton (Bad Santa 2), Odessa Young (Richard Says Goodbye), Giovanni Ribisi (Papa Hemingway in Cuba), Juliette Lewis (Ma) και Charlie Hunnam (Papillon).

    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: A Million Little Pieces trailer: Ο Aaron Taylor-Johnson είναι βουτηγμένος στις εξαρτήσεις Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top