F Papa Hemingway in Cuba trailer: Η πρώτη αμερικάνικη ταινία γυρισμένη στη Κούβα εδώ και 50 χρόνια! - FilmBoy Papa Hemingway in Cuba trailer: Η πρώτη αμερικάνικη ταινία γυρισμένη στη Κούβα εδώ και 50 χρόνια! - FilmBoy
  • Latest News

    Papa Hemingway in Cuba trailer: Η πρώτη αμερικάνικη ταινία γυρισμένη στη Κούβα εδώ και 50 χρόνια!


    Το θέμα με τις βιογραφικές ταινίες είναι ότι συνήθιζαν να ακολουθούν το κουρασμένο μοτίβο της παρουσίασης ολόκληρης της ζωής ενός ατόμου σε ένα διάστημα δύο ωρών, κάτι καθόλου εύκολο για τον θεατή και σε ορισμένες περιπτώσεις, ούτε καν απαραίτητο.

    Τελευταία, βλέπουμε ταινίες που ασχολούνται με μια συγκεκριμένη χρονική στιγμή της ζωή ενός ατόμου, ταινίες που αφήνουν ένα συγκεκριμένο γεγονός ή μια σειρά συμβάντων να μιλήσουν για τον άνθρωπο αυτόν.
    Συνήθως, αυτές οι βιογραφικές ταινίες έχουν και το μεγαλύτερο ενδιαφέρον.

    Το Papa Hemingway in Cuba κάνει ακριβώς αυτό, εστιάζοντας στην εποχή που ο Ernest Hemingway βρίσκονταν στην Κούβα.

    Μάλιστα, ο σκηνοθέτης Bob Yari είχε την τύχη να γυρίσει αυτήν τη ταινία – που εξελίσσεται στην Κούβα – στην Κούβα, καθιστώντας την τη πρώτη αμερικάνικη ταινία μεγάλου μήκους που γυρίζεται εκεί στα τελευταία 50 χρόνια.

    Και το σπουδαίο είναι ότι η παραγωγή γλύτωσε πολλά χρήματα, χάρη στη διαθεσιμότητα των κλασικών αυτοκινήτων εποχής που κυκλοφορούν ακόμα στη Κούβα.

    Ο Denne Bart Petitclerc έγραψε το αυτοβιογραφικό σενάριο, που βασίζεται στη φιλία του με τον Hernest Hemingway (που τον υποδύεται ο Adrian Sparks). 
    Ο Petitclerc, τον οποίο παίζει ο Giovanni Ribisi, ήταν δημοσιογράφος και μεγάλος οπαδός της δουλειάς του συγγραφέα.

    Όταν ο δεύτερος θα τον προσκαλέσει στη Κούβα για ένα αλιευτικό ταξίδι, τα πράγματα θα πάνε πολύ στραβά για όλους και η φιλία τους θα δοκιμαστεί.

    Το Papa Hemingway in Cuba βγαίνει στους κινηματογράφους της Αμερικής στις 29 Απριλίου.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Papa Hemingway in Cuba trailer: Η πρώτη αμερικάνικη ταινία γυρισμένη στη Κούβα εδώ και 50 χρόνια! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top