F Ο Άϊ-Βασίλης Είναι Πολλή Λέρα - Bad Santa 2 - FilmBoy Ο Άϊ-Βασίλης Είναι Πολλή Λέρα - Bad Santa 2 - FilmBoy
  • Latest News

    Ο Άϊ-Βασίλης Είναι Πολλή Λέρα - Bad Santa 2


    Το αρχικό Bad Santa του 2003 έκανε τα Χριστούγεννα να φαίνονται πικρά, ξινά, βρώμικα αλλά πάντα ξεκαρδιστικά (θυμηθείτε το στις 10 Καλύτερες Χριστουγεννιάτικες Σκηνές του FilmBoy, καθώς και στις Ταινίες που βλέπουμε στην TV κάθε Χριστούγεννα).

    Με την άφιξη του Bad Santa 2 φέτος, θα καταλάβουμε πόσο δύσκολο είναι για το Hollywood να συνεχίσει μια επιτυχημένη συνταγή.

    Φυσικά, ο Billy Bob Thornton (Entourage) επιστρέφει για να πρωταγωνιστήσει ως διαρρήκτης /μέθυσος/απατεωνάκος Γουίλι Σόουκ, μαζί με τον νάνο Tony Cox (Oz: The Great and Powerful) ως συνεταίρο του και τον Brett Kelly (High School) ως τον νεαρό φίλο του (ναι, ο Kelly ήταν ο μπουλούκος μπόμπιρας που του έκανε τη ζωή δύσκολη στο πρώτο Bad Santa!).

    Μαζί τους αυτή τη φορά η Kathy Bates (Complete Unknown) στο ρόλο της αθυρόστομης και κυνικής μαμάς του Γουίλι, Σάννυ, ενώ θύμα τους είναι η πληθωρική (‘you have gigantic…’) Christina Hendricks (The Neon Demon) στο ρόλο της Νταιάν, διευθύντριας σε ένα φιλανθρωπικό οργανισμό.



    Με σύμβουλο το φτηνό ουίσκι, την απληστία και το μίσος, ο Γουίλι ενώνει και πάλι τις δυνάμεις του με τον Μάρκους, για να ληστέψουν έναν φιλανθρωπικό οργανισμό την Παραμονή των Χριστουγέννων. 

    Μαζί τους θα έχουν και τον Θέρμαν Μέρμαν, έναν στρουμπουλό και χαρούμενο πιτσιρικά που καταφέρνει να βγάλει στην επιφάνεια τα ψήγματα ανθρωπιάς που έχει μέσα του ο Γουίλι.

    Αυτή τη φορά όμως, ο Γουίλι θα έρθει αντιμέτωπος και με τον χειρότερο εφιάλτη του: την βγαλμένη από ταινία τρόμου και σούπερ-δύστροπή μητέρα του, Σάννυ. 

    Η Σάννυ θα ανεβάσει τον πήχη σε ό,τι αφορά τις φιλοδοξίες της συμμορίας αλλά ταυτόχρονα θα υποβαθμίσει όσο δεν πάει την έννοια «εγκληματική συμπεριφορά».

    Προσέξτε, λοιπόν, γιατί ο Αϊ Βασίλης είναι Πολλή Λέρα!
    Στους κινηματογράφους από 15 Δεκεμβρίου.

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Ο Άϊ-Βασίλης Είναι Πολλή Λέρα - Bad Santa 2 Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top