F Judy & Punch trailer: Η κακοποίηση της Mia Wasikowska! - FilmBoy Judy & Punch trailer: Η κακοποίηση της Mia Wasikowska! - FilmBoy
  • Latest News

    Judy & Punch trailer: Η κακοποίηση της Mia Wasikowska!


    The Kids Are All Right. Stoker, Crimson Peak και φυσικά Alice in Wonderland

    Τη πρώτη πενταετία των 10's η καριέρα της Mia Wasikowska έμοιαζε με τραίνο δίχως φρένα... κυριολεκτικά, μιας και το τραίνο εκτροχιάστηκε με τη συνέχεια να μην είναι ανάλογη και την Αυστραλή ηθοποιό να καταλήγει μόλις λίγα χρόνια μετά να πρωταγωνιστεί σε indie ταινίες σαν το Judy & Punch.

    Η ιστορία μας πάει στη μικρή κοινότητα του Seaside όπου οι μαριονετίστες Judy και Punch προσπαθούν να βγάλουν τα προς το ζην με εντυπωσιακές παραστάσεις. 

    Παρότι εκείνη είναι το ταλέντο, εκείνος παίρνει όλη τη δόξα, την υποτιμά και φτάνει στο σημείο να την κακοποιεί, μέχρι που η Judy αποφασίζει να πάρει εκδίκηση.

    Το Judy & Punch σηματοδοτεί το δημιουργικό ντεμπούτο της ηθοποιού Mirrah Foulkes και δίπλα στην Wasikowska, συμπρωταγωνιστεί ο Damon Herriman (Son of a Gun).

    Μετά από μια αρκετά καλή φεστιβαλική πορεία που ξεκίνησε από το Sundance και πέρασε από Sitges, Bucheon και Λονδινο, η ταινία θα βγει στις αγγλικές αίθουσες στα μέσα Νοεμβρίου. 

    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Judy & Punch trailer: Η κακοποίηση της Mia Wasikowska! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top