F Balloon: Το μπούλινγκ στο σχολείο στη μικρού μήκους ταινία που πρέπει να δείτε - FilmBoy Balloon: Το μπούλινγκ στο σχολείο στη μικρού μήκους ταινία που πρέπει να δείτε - FilmBoy
  • Latest News

    Balloon: Το μπούλινγκ στο σχολείο στη μικρού μήκους ταινία που πρέπει να δείτε


    Μια πολύ σοβαρή ταινία μικρού μήκους θα παρακολουθήσετε σήμερα στο FilmBoy.

    Το Ballon αναφέρεται στο βάρβαρο περιβάλλον ενός γυμνασίου, όπου ο Sam προσπαθούσε πάντα να κρατάει χαμηλό προφίλ, παρ όλες τις προσβολές που δέχεται από έναν συμμαθητή του.
    Όταν τα όρια ξεπερνιούνται και ένα κοροϊδευτικό βίντεο ανεβαίνει στα social media, όλα θα αλλάξουν γιατί ο Sam θα καταλάβει ότι έχει υπερφυσικές δυνάμεις.

    Ο σκηνοθέτης Jeremy Merrifield, εξηγεί ότι ‘…έκανα αυτή τη ταινία για τον ανιψιό μου, ο οποίος στα δώδεκα προσπαθεί να ανταποκριθεί στις δυσκολίες του γυμνασίου και σε μια κοινωνία που το ‘αρσενικό’ μετριέται στη δύναμη.
    Με αυτή τη μικρού μήκους ταινία ‘…δίνω στον ανιψιό μου τις υπερδυνάμεις που πάντα ήθελε και ελπίζω να αποφασίσει σωστά για το πώς θα τις χρησιμοποιήσει.

    Στο Ballon παίζουν οι Jonah Beres, Paul Sheer, Jaylin Ogle και Carson Severson

    Μια ταινία για το μπούλινγκ που πρέπει οπωσδήποτε όλοι να δείτε.




    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Balloon: Το μπούλινγκ στο σχολείο στη μικρού μήκους ταινία που πρέπει να δείτε Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top