F Living with Yourself trailer: Ο Paul Rudd μάχεται τον εαυτό του στη νέα μαύρη κωμική σειρά του Netflix - FilmBoy Living with Yourself trailer: Ο Paul Rudd μάχεται τον εαυτό του στη νέα μαύρη κωμική σειρά του Netflix - FilmBoy
  • Latest News

    Living with Yourself trailer: Ο Paul Rudd μάχεται τον εαυτό του στη νέα μαύρη κωμική σειρά του Netflix


    Με το μέλλον του στο MCU να παραμένει άγνωστο, ο Paul Rudd δε μπορούσε να μείνει με σταυρωμένα τα χέρια περιμένοντας το τηλεφώνημα του Feige και θα τον δούμε να πρωταγωνιστεί στη νέα σειρά του Netflix, Living with Yourself.

    Σε αυτή θα υποδύεται τον Miles, έναν δυστυχισμένο άνδρα που πραγματικά δεν αντέχει τον εαυτό του. 

    Μέχρι που μαθαίνει για μια εταιρία που υπόσχεται μία "θεραπεία" η οποία θα μεταλλάξει το DNA του και θα τον κάνει την καλύτερη εκδοχή του εαυτού του! 
    Αποφασίζει να τη δοκιμάσει και παρότι αρχικά φαίνεται πως τα αποτελέσματα είναι ακριβώς αυτά που ήλπιζε, η κατάσταση μπερδεύεται όταν στη ζωή του επιστρέφει και παλιός κακός εαυτός του!

    Δημιουργός της σειράς είναι ο Timothy Greenberg και δίπλα στο διπλό ρόλο που έχει ο Paul Rudd να δούμε και την Aisling Bea (Hard Sun).

    Το Living with Yourself θα κάνει πρεμιέρα στις 18 Οκτωβρίου. 

    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Living with Yourself trailer: Ο Paul Rudd μάχεται τον εαυτό του στη νέα μαύρη κωμική σειρά του Netflix Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top