F Hard Sun trailer: Ένα δυναμικό post-apocalyptic αστυνομικό θρίλερ από το δημιουργό του Luther - FilmBoy Hard Sun trailer: Ένα δυναμικό post-apocalyptic αστυνομικό θρίλερ από το δημιουργό του Luther - FilmBoy
  • Latest News

    Hard Sun trailer: Ένα δυναμικό post-apocalyptic αστυνομικό θρίλερ από το δημιουργό του Luther


    Ενώ κρατάμε την υπομονή μας μέχρι την ώρα που επιτέλους θα δούμε την 5η σεζόν του Luther, o δημιουργός του, Neil Cross, έχει έτοιμο το επόμενό του βήμα, μια σειρά που και πάλι ανήκει στο ευρύ φάσμα του αστυνομικού δραματικού θρίλερ, όμως με ένα πολύ ιδιαίτερο twist.

    O Charlie Hicks είναι ένας βαθιά διεφθαρμένος επιθεωρητής της βρετανικής αστυνομίας αλλά και πιστός οικογενειάρχης. 
    Η αρχιφύλακας Elaine Renko από τη μεριά της, είναι δύσκολη στη συνεργασία με τις δικές της πληγές από το παρελθόν. 
    Οι δυο τους συνεργάζονται στη επίλυση μιας υπόθεσης δολοφονίας ενός χάκερ, με τις έρευνες να τους οδηγούν στην αποκάλυψη μιας συνωμοσίας που κρύβει μια σοκαριστική αλήθεια, ότι ο κόσμος θα καταστραφεί πέντε χρόνια μετά από ένα ηλιακό συμβάν.

    Το Hard Sun δείχνει εξαιρετικά ενδιαφέρον, με τους ιδιαίτερους χαρακτήρες των δύο ηρώων και τη sci-fi πινελιά, να το κάνουν ακαταμάχητο.
    Η σειρά έχει συνολική διάρκεια 6 επεισοδίων, με τους Brian Kirk (Penny Dreadful), Nick Rowland (Ripper Street) και Richard Senior (The Last Kingdom) να έχουν αναλάβει να σκηνοθετήσουν από δύο ο καθένας.

    Πρωταγωνιστούν οι Jim Sturgess (Geostorm) και Agyness Deyn (Sunset Song).
    Πρεμιέρα στο BBC στις 6 Ιανουαρίου. 
    Δείτε το trailer…

    Αλέξανδρος Κυριαζής.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Hard Sun trailer: Ένα δυναμικό post-apocalyptic αστυνομικό θρίλερ από το δημιουργό του Luther Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top