F Ο Chris Hemsworth ετοιμάζει το αγγλόφωνο remake του επιτυχημένου ισπανικού θρίλερ Bajo La Rosa! - FilmBoy Ο Chris Hemsworth ετοιμάζει το αγγλόφωνο remake του επιτυχημένου ισπανικού θρίλερ Bajo La Rosa! - FilmBoy
  • Latest News

    Ο Chris Hemsworth ετοιμάζει το αγγλόφωνο remake του επιτυχημένου ισπανικού θρίλερ Bajo La Rosa!


    Κέρδισε πάνω από 30 βραβεία σε φεστιβάλ σε όλο το κόσμο. 

    Το Bajo La Rosa είναι ένα από τα μεγαλύτερα ισπανικά hits των τελευταίων ετών και αυτό δε μπορούσε να περάσει απαρατήρητο!

    Η παρθενική ταινία του Josue Ramos που την ερχόμενη εβδομάδα θα κάνει πρεμιέρα και στις ελληνικές αίθουσες, τράβηξε τη προσοχή ενός από των μεγαλύτερων stars της εποχής, του Αυστραλού Chris Hemsworth, διάσημο από το ρόλο του ως Thor και όχι μόνο.

    Μέσω της νεοιδρυθείσας εταιρίας παραγωγής του, Thematic Entertainment, ο Hemsworth αγόρασε τα δικαιώματα της ταινίας και έβαλε στα σκαριά το αγγλόφωνο remake της, χωρίς να είναι ακόμα γνωστές περισσότερες πληροφορίες όπως το αν ο διάσημος ηθοποιός θα συμμετέχει σε αυτή και μπροστά από τη κάμερα.

    Αναμένουμε νεότερα, όμως μέχρι τότε μη χάσετε τη πρωτότυπη ταινία Bajo La Rosa από τις 26 Σεπτεμβρίου στους κινηματογράφους.

    Αλέξανδρος Κυριαζής.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Ο Chris Hemsworth ετοιμάζει το αγγλόφωνο remake του επιτυχημένου ισπανικού θρίλερ Bajo La Rosa! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top