F Knives Out trailer: Βγήκαν τα μαχαίρια στην whodunnit νέα all-star ταινία μυστηριου του Rian Johnson! - FilmBoy Knives Out trailer: Βγήκαν τα μαχαίρια στην whodunnit νέα all-star ταινία μυστηριου του Rian Johnson! - FilmBoy
  • Latest News

    Knives Out trailer: Βγήκαν τα μαχαίρια στην whodunnit νέα all-star ταινία μυστηριου του Rian Johnson!


    Μη κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας, παρότι οι υστερίες των fanboys συνήθως δεν αξίζουν περαιτέρω ανάλυσης, στη περίπτωση του The Last Jedi, δεν ήταν απόλυτα αδικαιολόγητες, με τον Rian Johnson να παίρνει κάποιες ιδιαίτερα αμφιλεγόμενες σεναριακές αποφάσεις που κόστισαν πολύ και στο lore της saga αλλά και στο ρυθμό της ταινίας.

    Ενώ τυπικά συνεχίζει να κρατάει τα ηνία της νέας Star Wars τριλογίας και περιμένουμε να δούμε αν και πότε αυτή θα αρχίσει να υλοποιείται, ο Αμερικάνος δημιουργός επιστρέφει με κάτι λιγότερο φανταχτερό αλλά εξίσου εντυπωσιακό, μια κλασσική αλλά και ταυτόχρονα πρωτότυπη whodunnit ταινία μυστηρίου.

    Εμπνευσμένος από τις ιστορίες της Agatha Christie, ο Johnson μας βάζει στην εξοχική έπαυλη της δυσλειτουργικής οικογένειας Thrombrey, εκεί όπου όλοι έχουν συγκεντρωθεί για να γιορτάσουν τα 85 χρόνια του πάτερ-φαμίλια και διάσημου συγγραφέας Harlan Thrombey. 

    Ο Harlan όμως καταλήγει μυστηριωδώς νεκρός και ο ντετέκτιβ Benoit Blanc θα πρέπει να βρει την άκρη του νήματος.

    Αυτό που σίγουρα ξεχωρίζει είναι το cast με τους Daniel Craig (Spectre), Ana de Armas (Blade Runner 2049), Christopher Plummer (All the Money in the World), Jamie Lee Curtis (Halloween), Toni Collette (Hereditary), Chris Evans (Puncture), Don Johnson (Dragged Across Concrete), Michael Shannon (The Shape of Water), LaKeith Stanfield (The Girl in the Spider's Web), Katherine Langford (Love, Simon) και Jaeden Martell (The Lodge) να πρωταγωνιστούν.

    Το Knives Out θα κάνει πρεμιέρα στα τέλη Νοεμβρίου κι αν κρίνουμε από την ημερομηνία, η Lionsgate έχει μια κρυφή οσκαρική ελπίδα! 

    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Knives Out trailer: Βγήκαν τα μαχαίρια στην whodunnit νέα all-star ταινία μυστηριου του Rian Johnson! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top