F Every Time I Die trailer: Το time-loop θρίλερ του Horrorant βγαίνει στις αμερικάνικες αίθουσες! - FilmBoy Every Time I Die trailer: Το time-loop θρίλερ του Horrorant βγαίνει στις αμερικάνικες αίθουσες! - FilmBoy
  • Latest News

    Every Time I Die trailer: Το time-loop θρίλερ του Horrorant βγαίνει στις αμερικάνικες αίθουσες!


    Το Every Time I Die του Robi Michael το είδαμε σε Ευρωπαϊκή πρώτη τον Μάιο στις ΝΥΧΤΕΣ ΤΡΟΜΟΥ και αντικειμενικά ήταν μια από τις καλύτερες κινηματογραφικές εμπειρίες της χρονιάς.
    Ήταν μια πρωτότυπη, βίαιη ιστορία αγάπης με στοιχεία dark fantasy, που άφησε ενθουσιασμένους τους θεατές το 6ου Horrorant Film Festival.

    Οι φίλοι μας στην Αμερική μας ενημέρωσαν ότι το Every Time I Die θα βγει στις αίθουσες της Αμερικής τον Αύγουστο και μας έστειλαν και το καινούργιο επίσημο trailer, το οποίο ξεκινάει με το logo του 6ου Horrorant Film Festival, κάτω από αυτό του Cinequest και του Fantaspoa.

    Η ταινία (που το HorrorSociety βαθμολόγησε με 10/10!)  είναι ένα time loop θρίλερ, με πρωταγωνιστή έναν διαταραγμένο νεαρό με μυστηριώδες παρελθόν, του οποίου ο τραγικός θάνατος είναι μόνο η αρχή των προβλημάτων του. 
    Το στοιχείο που κάνει ιδιαίτερο το στόρι είναι το γεγονός ότι παρακολουθούμε τα τεκταινόμενα από την οπτική του νεαρού που είναι νεκρός, και που προσπαθεί να σταματήσει το δολοφόνο του να χτυπήσει ξανά.

    Πρωταγωνιστούν ο Drew Fonteriro, ο Marc Menchaca και η Erica Camarano.
    Σκηνοθετεί ο Robi Michael και το σενάριο το έγραψε ο ίδιος μαζί με τον Gal Katzir.
    Δείτε το εκπληκτικό νέο trailer.






    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Every Time I Die trailer: Το time-loop θρίλερ του Horrorant βγαίνει στις αμερικάνικες αίθουσες! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top