F The Kitchen trailer: Γιατί τα κόμικ δεν έχουν μόνο σούπερ ήρωες... - FilmBoy The Kitchen trailer: Γιατί τα κόμικ δεν έχουν μόνο σούπερ ήρωες... - FilmBoy
  • Latest News

    The Kitchen trailer: Γιατί τα κόμικ δεν έχουν μόνο σούπερ ήρωες...


    Η συνεργασία της Warner Bros με την DC είναι γνωστή εδώ και χρόνια. 

    Η βιβλιοθήκη της δεύτερης είναι τόσο πλούσια που, ήταν αναμενόμενο, κάποια στιγμή, εκτός από υπερηρωικές περιπέτειες να δούμε και κάτι διαφορετικό, όπως το γκανγκστερικό δράμα The Kitchen.

    Βασισμένη στο graphic novel των Ollie Masters και Ming Doyle, που εκδόθηκε το 2015 υπό το banner της Vertigo, η υποψήφια για Όσκαρ σεναριογράφος των Straight Outta Compton και Blood Father, αναλαμβάνει να μας διηγηθεί την ιστορία τριών γυναικών, της Kathy Brennan, μιας αφοσιωμένης μητέρας, της Claire Walsh, μιας συνεσταλμένης συζύγου ενός βίαιου άνδρα, και της Ruby O'Carroll, μιας "ξένης" που προσπαθεί να αποκτήσει την ανεξαρτησία της, οι οποίες έχουν ένα κοινό, είναι γυναίκες μελών της Ιρλανδικής μαφίας στο Hell's Kitcher των τελών της δεκαετίας του '70. 

    Όταν ξαφνικά όμως το FBI τους μπουζουριάζει, οι τρεις τους αποφασίζουν να μην το βάλουν κάτω και να αναλάβουν την... οικογενειακή επιχείρηση!

    Η Andrea Berloff, εκτός από τη διασκευή του σεναρίου, εδώ κάνει και τη σκηνοθετικό της ντεμπούτο, έχοντας να διαχειριστεί τρεις ηθοποιούς που δεν έχουμε δει σε αντίστοιχη ταινία, τις Melissa McCarthy (Can You Ever Forgive Me?), Elisabeth Moss (Her Smell), Tiffany Haddish (Night School). 

    Δίπλα τους εμφανίζονται οι Domhnall Gleeson (The Little Stranger), Common (Hunter Killer), Margo Martindale (Instant Family), James Badge Dale (Only the Brave), Bill Camp (Vice) και Brian d'Arcy James (Mark Felt).

    Το The Kitchen θα δούμε στις 8 Αυγούστου. 

    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής.




    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: The Kitchen trailer: Γιατί τα κόμικ δεν έχουν μόνο σούπερ ήρωες... Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top