F Her Smell trailer: Η Elisabeth Moss είναι μια έκπτωτη punk rocker στη νέα ταινία του Alex Ross Perry - FilmBoy Her Smell trailer: Η Elisabeth Moss είναι μια έκπτωτη punk rocker στη νέα ταινία του Alex Ross Perry - FilmBoy
  • Latest News

    Her Smell trailer: Η Elisabeth Moss είναι μια έκπτωτη punk rocker στη νέα ταινία του Alex Ross Perry


    Ένας από τους σκηνοθέτες της ανεξάρτητης αμερικάνικης σκηνής, που δε φαίνεται να μπορεί ή να ενδιαφέρεται να ξεφύγει από το χαρακτηρισμό του "φεστιβαλικού", ο Alex Ross Perry επιστρέφει με τη νέα του ταινία Her Smell.

    Κεντρική του ηρωίδα είναι η Becky Something, μια punk rocker των 90s που κάποτε γέμιζε στάδια και έκανε παγκόσμιες περιοδείες, όμως όταν κατάστρεψε τη τελευταία της, η ζωή και η καριέρα της την έφεραν τούμπα. 

    Τώρα παίζει σε μικρές μουσικές σκηνές ενώ ταυτόχρονα προσπαθεί να ισορροπήσει το ρόλο της punk persona με εκείνον της μητέρας αλλά και να διαχειριστεί τους εθισμούς της.

    Πρωταγωνιστεί η εξαιρετική Elisabeth Moss, μαζί με τους Cara Delevingne (Valerian) και Dan Stevens (Beauty and the Beast).

    Το Her Smell έκανε τη πορεία του σε πολλά μεγάλα φεστιβάλ, με την αποδοχή από τους κριτικούς να είναι ως συνήθως θερμότερη από εκείνη του κοινού, και από την άνοιξη θα προσπαθήσει να βρει μια θέση και στους κινηματογράφους.

    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Her Smell trailer: Η Elisabeth Moss είναι μια έκπτωτη punk rocker στη νέα ταινία του Alex Ross Perry Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top