F The Batman: Πώς φτάσαμε στον Robert Pattinson! - FilmBoy The Batman: Πώς φτάσαμε στον Robert Pattinson! - FilmBoy
  • Latest News

    The Batman: Πώς φτάσαμε στον Robert Pattinson!


    Η ερμηνεία του στο Batman V Superman: Dawn of Justice ήταν από τα λίγα στοιχεία που ικανοποίησαν τους θεατές του, κάτι που οδήγησε στην μάλλον βιαστική παράδοση των ηνίων του The Batman στα χέρια του. 
    Γρήγορα, οι φήμες που ήθελαν τον Ben Affleck θα αποτελεί παρελθόν από το DCEU έκαναν την εμφάνισή τους, και παρότι αρχικά έμοιαζαν αδιανόητες, δεν άργησαν να επιβεβαιωθούν.

    Το πείραμα απέτυχε όμως η και νέα, πιο αραιά πλεγμένη μορφή αυτού του σύμπαντος χρειάζεται τον Batman της, και με τον Matt Reeves να περιμένει έτοιμος για μια νέα -αυτόνομη- τριλογία, έπρεπε να βρεθεί γρήγορα αντικαταστάτης. 

    Όπως κι έγινε...

    Μπορεί οι συντάκτες να αράδιαζαν αυθαίρετα ονόματα ηθοποιών που θα μπορούσαν να φορέσουν τη στολή του Σκοτεινού Ιππότη, όλοι έπεσαν πολύ, μα πάρα πολύ έξω. 

    Όπως έγινε γνωστό πριν 2 περίπου εβδομάδες, το τελικό δίδυμο που διεκδικούσε το ρόλο ήταν το Nicholas Hoult και ο Robert Pattinson, με τον δεύτερο να χαρακτηρίζεται φαβορί και να είναι τελικά και εκείνος που, επίσημα πλέον, είναι ο νέος Batman.

    Διόλου αναπάντεχα, το όνομα δεν ενθουσίασε τους οπαδούς. 

    Παρότι έχουν περάσει επτά χρόνια από το τέλος της σειράς, ακόμα δε μπορούν να του συγχωρήσουν τον... γυαλιστερό βρικόλακα των Twilight, ενώ το γεγονός πως στη συνέχεια της καριέρας του έχει πρωταγωνιστήσει κυρίως σε μικρές ανεξάρτητες ταινίες, δεν τον βοήθησε να πετάξει από πάνω του αυτή τη ρετσινιά.

    ...Τουλάχιστον όχι από το μυαλό του mainstream κοινού, γιατί από τους υπόλοιπους, όχι απλά έχει συγχωρεθεί, αλλά αποτελεί και ένα πολύ δυνατό όνομα της indie και σε κάποιες περιπτώσεις art-house σκηνής, με τις ερμηνείες του σε ταινίες όπως τα Cosmopolis, The Rover και Good Time να έχουν εξυμνηθεί.

    Ο 33χρονος πλέον ηθοποιός έχει έτοιμες 6 ταινίες τις οποίες θα δούμε το επόμενο διάστημα, και είναι σίγουρο πως πια θα περάσουν από ακτινογραφία, όμως ο Robert Pattinson μας έχει μάθει πως δεν έχει να φοβάται κάτι, και μπορεί οι "κολλημένοι" να συνεχίζουν να τον χλευάζουν, όμως δεν θα αργήσουν να πειστούν και οι πιο άπιστοι...

    Η πρώτη ταινία The Batman αναμένεται στις αίθουσες το καλοκαίρι του 2021.

    Αλέξανδρος Κυριαζής.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: The Batman: Πώς φτάσαμε στον Robert Pattinson! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top